Προσφορά ENZYMEDICA Lypo Gold 120 Caps

ENZYMEDICA Lypo Gold 120 Caps

670480981313

Ενζυμική σύνθεση που περιέχει ένα μοναδικό μίγμα λιπάσης υψηλής ισχύος.

-20%

76,71 €

61,37 €61.37

Κερδίζετε 15,34 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

To Lypo Gold είναι μια ενζυμική σύνθεση που περιέχει ένα μοναδικό μίγμα λιπάσης υψηλής ισχύος. Η έλλειψη του ενζύμου λιπάση μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις όπως: ορμονική ανισορροπία, υψηλή χοληστερόλη, ξηροδερμία, αύξηση βάρους, σε καταπόνηση της χοληδόχου κύστης και του ήπατος, καθώς και σε ελλείψεις βιταμινών A, D, E, και Κ. Μεταβολισμός του λίπους: Το λίπος είναι απαραίτητο για τη ζωή. Ο εγκέφαλος του βρέφους αποτελείται από 50% από λίπος, του ενήλικα αποτελείται από 25% λίπος και το 30% όλων των κυττάρων μας είναι λίπος. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα λιπαρά η ζωή είναι αδύνατη. Γι’ αυτό ουσίες που εμποδίζουν την πρόσληψη των λίπων (π.χ. για λόγους δίαιτας) είναι μη επιθυμητές, καθώς αυτές αποτρέπουν την απορρόφηση των λιπών και έτσι εμποδίζουν την πρόσληψη λιποδιαλυτών βιταμινών όπως A, D, E, και K. Αν και οι περισσότεροι λαμβάνουν επαρκείς ποσότητες λιπών με τη διατροφή, αρκετά άτομα δεν το μεταβολίζουν σωστά. Τα συμπτώματα του μη σωστού μεταβολισμού του λίπους περιλαμβάνουν: καρδιακά προβλήματα, υψηλή πίεση, αρτηριοσκλήρυνση, παχυσαρκία, δυσπεψία, έκζεμα, ψωρίαση και προβλήματα με τη χοληδόχο κύστη. Όλα αυτά τα θέματα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την αδυναμία σωστού μεταβολισμού του λίπους ή των λιπιδίων. Συνήθως αυτή η αδυναμία είναι έλλειψη του ενζύμου λιπάση. Φυσιολογικά τα λίπη δεν πέπτονται αν δεν φθάσουν στο λεπτό έντερο. Λαμβάνοντας LypoGold με την τροφή, η πέψη των λίπων αρχίζει νωρίτερα, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο φόρτος για την χολυδόχο κύστη, το ήπαρ και το πάγκρεας. Αυτό επιτρέπει πολύ καλύτερο μεταβολισμό με μείωση της δαπανόμενης ενέργειας από τα σημαντικά αυτά όργανα. Όταν λαμβάνεται θεραπευτικά (μεταξύ των γευμάτων) βοηθάει στην απομάκρυνση των λιπών απο την κυκλοφορία του αίματος (π.χ. χοληστερίνη, τριγλυκερίδια) αλλά και από το ήπαρ (λιπώδες ήπαρ).

Συνιστώμενη χρήση: Σε περιπτώσεις που θέλουμε μείωση της χοληστερόλης, υποστήριξη του καρδιαγγειακού και των ορμονών: 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως με άδειο στομάχι (1 ώρα προ φαγητού).

Σε περιπτώσεις μείωσης φόρτου της χοληδόχου κύστης (ή μετά από αφαίρεση της): 1 κάψουλα με κάθε γεύμα, ο συνδυασμός μαζί με μια κάψουλα Digest Gold προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σε περιπτώσεις ρύθμισης του μεταβολισμού των λιπών και απώλειας βάρους: 1 κάψουλα με κάθε γεύμα και επιπρόσθετα 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα με άδειο στομάχι (1 ώρα προ φαγητού).

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Συστατικά: Ένζυμα
  • Αδυνάτισμα & Σύσφιξη: λοιπά συμπληρώματα
  • Στόχος: αύξηση μεταβολισμού

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών