Προσφορά Pierre Fabre Dexeryl Emollient Cream for Dry Skin 500g

Pierre Fabre Dexeryl Emollient Cream for Dry Skin 500g

3592619321609

Δερματική κρέμα για προστασία και θεραπεία σε διάφορα είδη από δερματοπάθειες όπως ατοπική δερματίτιδα και ιχθύαση.

-33%

11,92 €

7,99 €7.99

Κερδίζετε 3,93 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Δερματική κρέμα Pierre Fabre Dexeryl Emollient Cream for Dry Skin 500g για προστασία και θεραπεία στα σημεία με συμπτώματα ξηρότητας του δέρματος σε διαφόρων ειδών δερματοπάθειες όπως ατοπική δερματίτιδα και ιχθύαση.

Προφυλάξεις:

  • Να μη χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις αλλεργίας στο Paraben p-υδροξυβενζοικό προπύλιο - E216 ή σε οποιοδήποτε από τα συστατικά,
  • Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά,
  • Για εξωτερική χρήση μόνο.
  • Μορφή προϊόντος: κρέμα
  • Ανάγκη για: ξηρό-ευαίσθητο δέρμα
  • Περιποίηση Σώματος: καλλυντικά σώματος

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών