Προσφορά QUEST Flavanon 4 - 30 Tabs

QUEST Flavanon 4 - 30 Tabs

5022339690016

Συμπλήρωμα διατροφής με 4 δραστικές ισοφλαβόνες από εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού.

-33%

23,10 €

15,48 €15.48

Κερδίζετε 7,62 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής QUEST FLAVANON 4 - 30 Tabs είναι ένα premium προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση. Το Flavanon-4 περιέχει 4 δραστικές ισοφλαβόνες που προέρχονται από εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού. Οι ισοφλαβόνες είναι φυτοοιστρογόνα, δηλαδή φυτικές ουσίες που μιμούνται τη δράση των οιστρογόνων στο σώμα και μετριάζουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης συμπεριλαμβανομένων των εξάψεων, της νευρικότητας, της αϋπνίας και ψυχολογικών διαταραχών. Επίσης, μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης οστεοπόρωσης και καρδιαγγειακών παθήσεων που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης 
- 100% φυσική πρόταση για γυναίκες στην εμμηνόπαυση

- Με ισοφλαβόνες που προέρχονται αποκλειστικά από κόκκινο τριφύλλι (redclover)
- Δεν προκαλεί αλλεργίες λόγω της προέλευσής του από κόκκινο τριφύλλι 
- Περιέχει 4 δραστικές ισοφλαβόνες, τις formononetin, biochanin A, diadzein και genistein
- Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης
Μια έως δύο ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό.
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν ακολουθείτε θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης (HRT).

Θρεπτική Αξία
Μια ταμπλέτα παρέχει:

Ισοφλαβόνες

40mg


Αποδίδει:

Formononetin

Biochanin A

Daidzein

Genistein

Έκδοχα: Διφωσφορικό ασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, νατριούχος κροσκαρμελλόζη, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, επικάλυψη (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, στεαρικό οξύ, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, χλωροφυλλίνη χαλκού νατρίου, διοξείδιο του τιτανίου)

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Ανάγκη για: εμμηνόπαυση
  • Discount: 28%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών