• -20%
Adamah EIE-Lip Ox 60ml

Adamah EIE-Lip Ox 60ml

A979818388
Παράδοση 1-3 ημέρες
38,49 € -20% 48,11 €

Adamah EIE-Lip Ox 60ml

 

Adamah EIE-LIP OX 60ml Υδροενζυματικό Εκχύλισμα για Αντιοξειδωτική Προστασία

Το υδροενζυματικό εκχύλισμα από φρούτο Αβοκάντο έχει αντιοξειδωτική, υποστηρικτική και αναδομητική δράση. Θεωρείται η τροφή με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε γλουταθειόνη.

Η Γλουταθειόνη συμβάλλει στην ρύθμιση των φυσικών μηχανισμών άμυνας και φλεγμονής και στηρίζει την φυσική αποτοξίνωση.

Το Adamah EIE-LIP OX 60ml βοηθάει στην τόνωση της ενέργειας και την αποκατάσταση του οργανισμού.

Η Ν-ακετυλοκυστείνη υποστηρίζει την ομοιόσταση της γλουταθειόνης.

Η υδροενζυματική εκχύλιση που στοχεύει στην δημιουργία ενός προιόντος μέγιστης δυνατής βιοδιαθεσιμότητας, που περιέχει ολόκληρο το φυτοσύμπλεγμα (ενεργά και συμπλρωματικά συστατικά) που υπάρχει στο φυτό. Αυτό το γεγονός δίνει το πλεονέκτημα των συνεργικών αποτελεσμάτων των παραπάνω συστατικών. Η υδροενζυματική εκχύλιση δεν χρησιμοποιεί διαλύτες, είναι μοναδική και παντεταρισμένη μέθοδος.

Διαθέτει λιποσωμιακούς φορείς οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την ελεγχόμενη απελευθέρωση διαφορετικών τύπων ενεργών μορίων, προσφέροντας μία καλύτερη συστημική και κυτταρική απορρόφηση.

Οδηγίες χρήσης:

Δοσολογίες για ενήλικες: 13 σταγόνες Χ 2-3 φορές ημερησίως, κατά προτίμηση μακρυά από τα γεύματα ή μισή ώρα προ φαγητού. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Προειδοποιήσεις: Δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 3 ετών. 

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά του.

Αλλεργίες: Περιέχει παράγωγα σόγιας.

Συστατικά:

Νερό, NAC (N-ακετυλοκυστεΐνη), φυτική γλυκερίνη, GSH (αναχθείσα L-Γλουταθειόνη), σορβιτόλη (υγραντικό), Λεκιθίνη Σόγιας (γαλακτωματοποιητής), κιτρικό οξύ (οξινοποιητής), EIE Avocado (Persea americana – fructus), xantan κόμμι (πυκνωτικό), σορβικό κάλιο (συντηρητικό), πορτοκάλι (φυσική γεύση).

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ 44164 / 13.05.21

Κατάλληλο για Vegan.

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών