Προσφορά FOLTENE Shampoo Strengthening For Thinning Hair for Men 200ml

FOLTENE Shampoo Strengthening For Thinning Hair for Men 200ml

8013134009292

Δυναμωτικό σαμπουάν για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής του άντρα.

-41%

13,56 €

8,00 €8

Κερδίζετε 5,56 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το σαμπουάν FOLTENE Shampoo Strengthening For Thinning Hair for Men 200mlN είναι δυναμωτικό που δημιουργήθηκε ειδικά για τους άνδρες που υποφέρουν από αδύναμα μαλλιά.

Δίνει ζωντάνια στα λεπτά, αδύναμα και αραιά μαλλιά.

Χαρίζει ενέργεια, όγκο και λάμψη με αποτέλεσμα να επανακτούν την υγεία τους και τη φυσική τους δύναμη.

  • Τύπος Μαλλιών: κανονικά
  • Φροντίδα Μαλλιών: σαμπουάν

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών