Προσφορά DUREX Classic 18 Condoms

DUREX Classic 18 Condoms

5052197030457

Προφυλακτικά με ήπια λίπανση και νέα ευκολοφόρετη φόρμα σε οικονομική συσκευασία.

-33%

15,41 €

10,32 €10.32

Κερδίζετε 5,09 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα προφυλακτικά Durex Classic έχουν ήπια λίπανση και νέα μοναδική ευκολοφόρετη φόρμα (easy-on) ώστε να φοριούνται πιο εύκολα και πιο άνετα.

  • Κατασκευασμένα από φυσικό ελαστικό latex, με σπερματοδόχο κατάληξη,
  • Διαφανή με λιπαντική επίστρωση,
  • Δερματολογικά και 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα,
  • Κατασκευασμένα με ειδικό τρόπο ώστε να μυρίζουν καλύτερα.

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών