Προσφορά HELIOCARE Ultra-D Capsulas Oral 30 caps

HELIOCARE Ultra-D Capsulas Oral 30 caps

8470003481465

Συμπλήρωμα διατροφής για τις παθολογίες του δέρματος που σχετίζονται με την ηλιακή ακτινοβολία.

-20%

35,50 €

28,40 €28.4

Κερδίζετε 7,10 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

HELIOCARE Ultra-D Capsulas Oral

  • Για τις παθολογίες του δέρματος που σχετίζονται με την ηλιακή ακτινοβολία

  • Με Fernblock® 480 mg, Βιτ. C & E, Λουτεΐνη, Λυκοπένιο/+Βιτ. D 

Οι κάψουλες HELIOCARE Ultra-D Capsulas Oral περιέχουν Polypodium leucotomos και άλλα φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά. Οι βιταμίνες C και Ε που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον η βιταμίνη C βοηθά στον ομαλό σχηματισμό του κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία του δέρματος. Η βιταμίνη D συμβάλλει στην ομαλή απορρόφηση και χρήση του ασβαστίου και του φωσφόρου, για τη διατήρηση φυσιολογικών οστών και δοντιών και για την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης να λαμβάνεται δεύτερη κάψουλα 4 ώρες αργότερα.

Κατά την έκθεση στον ήλιο είναι υποχρεωτική η χρήση τοπικού αντηλιακού σε επαρκή ποσότητα.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Στόχος: αντηλιακή προστασία
  • Κατηγορία Προϊόντος: αντηλιακά
  • Discount: 20%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών