Βιολόγος St.John's Word Carrier Oil...
Βιολόγος St.John's Word Carrier Oil...
Βιολόγος St.John's Word Carrier Oil 100ml
Βιολόγος St.John's Word Carrier Oil 100ml

Βιολόγος St.John's Word Carrier Oil 100ml

5213004630646
Άμεσα Διαθέσιμο - Παράδοση 1-3 ημέρες
8,51 €
1-3 ημέρες

Βιολόγος St.John's Word Carrier Oil 100ml

 

Βιολόγος Βαλσαμέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης 100ml

Κοινή ονομασία Σπαθόλαδο, από το φυτό Hypericum Perforatum. Η χρήση του αναφέρεται από τον Ιπποκράτη, τον Γαληνό και τον Διοσκουρίδη. Παράγεται από Βάλσαμο με ψυχρή εκχύλιση.

Βαλσαμέλαιο έλαιο βάσης για την αντιμετώπιση συναισθηματικής αστάθειας, ψυχικής αδυναμίας, έντασης, κατάθλιψης, αγχώδους διαταραχής & αϋπνίας. 

Επίσης ως επουλωτικό και φυσικό αντιφλεγμονώδες, το Βιολόγος St.John's Word Carrier Oil 100ml βοηθά στην αποκατάσταση από εγκαύματα, ψύξεις, τσιμπήματα από έντομα, κράμπες, δερματικούς ερεθισμούς, κιρσούς, ρευματικούς πόνους, ισχιαλγία, αιμορροΐδες.

Είναι κατευναστικό για πόνους και ερεθισμούς από τραυματισμό ή κάψιμο (και από τον ήλιο).

Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία, στην κοσμετολογία και στην καλλυντική περιποίηση. Είναι σημαντικό να είναι 100% καθαρά όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος».

Η σύσταση του αποτελείται από Υπερικίνη και υπερφορίνη (ουσίες που επιδρούν στην αύξηση της σεροτονίνης και της νοραδρεναλίνης στον εγκέφαλο), τανίνη, φλαβονόλες.

Οδηγίες χρήσης:

Η εξαιρετική σύνθεσή του και τα αποδεδειγμένα ευεργετικά του αποτελέσματα δικαιολογούν τον τίτλο του ως «Βάλσαμο της ψυχής» και το έχουν καταστήσει ευρέως διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο για αντιμετώπιση συναισθηματικής αστάθειας, ψυχικής αδυναμίας, έντασης, κατάθλιψης, αγχώδους διαταραχής, αϋπνίας. 

Ως επουλωτικό και φυσικό αντιφλεγμονώδες, βοηθά στην αποκατάσταση από εγκαύματα, ψύξεις, τσιμπήματα από έντομα, κράμπες, δερματικούς ερεθισμούς, κιρσούς, ρευματικούς πόνους, ισχιαλγία, αιμορροΐδες. Είναι κατευναστικό για πόνους και ερεθισμούς από τραυματισμό ή κάψιμο (και από τον ήλιο).


Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών