• -10%
CELLFOOD 30ml

CELLFOOD 30ml

0 Reviews
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
44,41 € -10% 49,35 €
1-3 ημέρες

Το πρώτο σε πωλήσεις συμπλήρωμα διατροφής με οξυγόνο και 129 θρεπτικά συστατικά

 

CELLFOOD

Το Cellfood είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει υγροποιημένο οξυγόνο, 78 ιοντικά και κολλοειδή ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία (34 εκ των οποίων προέρχονται από απολιθωμένα φυτά και 44 από τις καθαρές νότιες θάλασσες που περιβάλλουν τη Ν.Ζηλανδία), 34 ένζυμα, και 17 αμινοξέα

Για τη παρασκευή του Cellfood χρησιμοποιείται μια τεχνολογία αυτοδιάσπασης του νερού και με αυτόν τον τρόπο η παροχή φυσικού οξυγόνου εισρέει στο σώμα σε μεγάλες ποσότητες μαζί με 129 θρεπτικές ουσίες απευθείας στα κύτταρα.

Ποιές είναι οι δράσεις του;

Το αντίδοτο στις ελεύθερες ρίζες (ισχυρό αντιοξειδωτικό)

   Οι ελεύθερες ρίζες είναι άτομα (ή ομάδες ατόμων) στις οποίες λείπει ένα ηλεκτρόνιο. Αυτά τα υψηλής δραστικότητας μόρια μπορούν να γίνουν ακόμη επικίνδυνα στο ανθρώπινο σώμα, και να προκαλέσουν βλάβη σε σημαντικές κυτταρικές δομές όπως το DNA. Τα αντιοξειδωτικά είναι άμεσα υπεύθυνα για την πρόληψη της κυτταρικής βλάβης εξουδετερώνοντας και εξαλείφοντας την ελεύθερες ρίζες. Σε μια πρόσφατη μελέτη, το Cellfood βρέθηκε ότι μειώνει σημαντικά τις ελεύθερες ρίζες έως και κατά 27%.

Βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος και την ισορροπία του pH

   Το Cellfood είναι ένα αρνητικά φορτισμένο διάλυμα (όπως αυτό του αίματος και της λέμφου) και με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει την ταχεία απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο σώμα να εξαλείφει πιο αποτελεσματικά της τοξίνες και να υποστηρίζει δραστικά την ισορροπία του pH.

Βελτίωση των επιδόσεων σε αθλητικές δραστηριότητες

   Εκτός από τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία, το Cellfood έχει γίνει πλέον το συμπλήρωμα πρώτης επιλογής για πολλούς επαγγελματίες αθλητές. Σε μια μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια, το Cellfood βρέθηκε ότι αυξάνει την μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2 Max), τη φερριτίνη (αποθήκες σιδήρου), και μειώνει τη συσσώρευση του γαλακτικού οξέος (μυϊκή κούραση).

   Το Cellfood είναι κατασκευασμένο από τις καλύτερες, πλήρως φυσικές, με φυτική βάση οργανικές ουσίες. Επίσης δεν περιέχει αλκοόλ, γλυκόζη, μαγιά, ή γλουτένη, ούτε συστατικά που βρίσκονται στον «κατάλογο των απαγορευμένων ουσιών» για επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αθλητικούς αγώνες και τις ενώσεις αυτών. Είναι μη εθιστικό, μη επεμβατικό, και εντελώς μη τοξικά.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Ενήλικες: Προσθέστε 8 σταγόνες Cellfood σε ένα ποτήρι νερό ή σε χυμό, 3 φορές την ημέρα. Η δόση μπορεί να διαιρεθεί σε 12 σταγόνες το πρωί και 12 σταγόνες το βράδυ.
Αθλητές: Προσθέστε 24 σταγόνες σε 750 ml νερό και καταναλώστε το κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Παιδιά άνω των 6 ετών: Προσθέστε 4 σταγόνες Cellfood σε ένα ποτήρι νερό ή σε χυμό, 2 φορές την ημέρα. 
Μην χρησιμοποιείτε νερό βρύσης αλλά εμφιαλωμένο ή αποστειρωμένο.

Το Cellfood μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εξωτερικά στο δέρμα σε μώλωπες και μικρές εκδορές. Για εξωτερική εφαρμογή διαλύστε 1 σταγόνα σε 100 ml αποστειρωμένο νερό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μέταλλα και ιχνοστοιχεία

Actinium, Antimony, Argon, Astatine, Barium, Berylium, Bismuth, Boron, Bromine, Calcium, Carbon, Cerium, Cesium, Chromium, Cobalt, Copper, Dysprosium, Erbium, Europium, FluorineGadolinium, Gallium, Germanium, Gold, Hafnium, Helium, Holmium, Hydrogen, Indium, Iodine, Iridium, Iron, Krypton, Lanthanum, Lithium, Lutetium, Magnesium, Manganese, Molybdenum, Neodymium, Neon, Nickel, Niobium, Nitrogen, Osmium, Oxygen, Palladium, Phosphorous, Platinum, Polonium, Potassium, Praseodymium, Rhenium, Rhodium, Rubidium, Ruthenium, Samarium, Scandium, Selenium, Silica, Silicon, Silver, Sodium
Sulfur, Tantalum, Tellurium, Terbium, Thallium, Thorium, Tin, Titanium, Tungsten, Vanadium, Xenon, Ytterbium, Yttrium, Zinc, Zirconium.

Μεταβολικά και πεπτικά ένζυμα

Hydrolases, Carbohydrases: Maltase, Sucrase, Emulsin.

Nucleases: Polynucleotidase, Nucleotidase.

Hydrases: Fumarase, Enolase.

Peptidases: Aminopolypeptidase, Dipeptidase, Prolinase.

Esterases: Lipase, Phosphotase, Sulfatase.

Copper Enzymes: Tyrosinase, Ascorbic Acid, Oxidase

Iron Enzymes: Catalase, Cytochrome oxidase, Peroxidase

Enzymes containing coenzymes 1 and/or 2: Lactic Dehydrogenase, Robison Ester, Dehydrogenase

Enzymes which reduce cytochrome: Succinic Dehydrogenase

Yellow Enzymes: Warburg's Old Yellow Enzymes, Diaphorase, Haas Enzyme, Cytochrome C reductase

Amidase: Urease

Mutases: Aldehyde Mutase, Glyoxalase

Desmolases: Zymohexase, Carboxylase

Phosphorylase, Phosphohexisomerase, Hexokinase, Phosphoglumutase

Αμινοξέα

Alanine, Arginine, Aspartic Acid, Cystine, Glutamic Acid, Glycine, Histidine, Isoleucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Proline, Serine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine, Valine.

Μορφή προϊόντος
Υγρό-Fluid
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές, Ενίσχυση Ανοσοποιητικού, Αποτοξίνωση
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
Discount
10%
No reviews

Συνήθως αγοράστηκαν μαζί:

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών