Τρόποι πληρωμής

Δωρεάν Αντικαταβολή
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά σε ευρώ κατά την παραλαβή της (ισχύει μόνο για αποστολές παραγγελιών στην Ελλάδα).

Μέσω PayPal
Το PayPal αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο πληρωμής και μεταφοράς χρημάτων ηλεκτρονικά και είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παγκοσμίως για συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Για να αποκτήσετε λογαριασμό PayPal μπείτε στο www.paypal.com και ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής.

Με πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard
Για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Τράπεζας Πειραιώς και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Εμείς, η ομάδα του ilovepharmacy.gr, δε βλέπουμε τα στοιχεία της κάρτας σας, η συναλλαγή και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Τράπεζα Πειραιώς.
Επωφεληθείτε επιλέγοντας:
  • 4 άτοκες δόσεις σε παραγγελίες αξίας από 100
 Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ilovepharmacy.gr
1. Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό με ηλεκτρονική μεταφορά ή έμβασμα από οποιαδήποτε τράπεζα στους παρακάτω λογαριασμούς, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας στην αιτιολογία:

Alpha Bank                                                            
IBAN: GR06 0140 2920 2920 0231 0001 129   Δικαιούχος: Ισοπούλου Αικατερίνη                

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR48 0172 0350 0050 3506 1619 557   Δικαιούχος: Ισοπούλου Αικατερίνη

2. Στείλτε μας με email στο sales@ilovepharmacy.gr αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης και εμείς θα στείλουμε άμεσα την παραγγελία σας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν η κατάθεση γίνει από την ίδια τράπεζα με αυτήν που υπάρχει ο λογαριασμός (ή από τράπεζα του ίδιου ομίλου) τότε δεν υπάρχουν άλλα έξοδα. Αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής θα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.