• -20%
COSVAL ALERGIX PLUS 20 TABS

Cosval Alergix Plus 20 Tabs

8021685012029
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
16,07 € -20% 20,09 €
1-3 ημέρες

Μασώμενες ταμπλέτες αντιμετώπισης των συμπτωμάτων αλλεργίας.

 

Τα ALERGIXPLUS από την Cosval είναι μασώμενες ταμπλέτες που αντιμετωπίζουν τα ενοχλητικά συμπτώματα που σχετίζονται με τις εποχιακές αλλεργίες, το αλλεργικό συνάχι (πυρετός χόρτου) και όλα τα συμπτώματα που έρχονται σαν συνέπεια της υπέρ-δραστηριότητας του ανοσοποιητικού. Βοηθητικό και σε δερματικές αλλεργίες( ερεθισμοί, έκζεμα, ουρτικάρια, κνίδωση).

Ενεργά συστατικά και δράσεις:

  • Κύμινο (cumin), πλούσιο σε καρβόνες, χρησιμοποιείται από την σύγχρονη εναλλακτική ιατρική για την ενίσχυση της άμυνας και για την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων όπως άσθμα, αλλεργίες, κρυολογήματα, γρίπη, βρογχίτιδα.
  • Φραγκοστάφυλο( blackcurrant), πολύ πλούσιο σε vitC, προανθοκυανιδίνες,φαινολικά οξέα και φλαβονοειδή , βοηθά στην ενίσχυση της άμυνας.
  • Αστράγαλο (milk-vetchroot), πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, φλαβονοειδή, σαπωνίνες, αμινοξέα. Ενισχύει τη δράση των Τ-λεμφοκυττάρων και μακροφάγων. Σημαντικό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του.
  • Κάρυον του Μαλαμπάρ(Malabarnut), λόγω των αλκαλοειδών (vasicine και του μεταβολίτη vasicinone) προκαλεί βρογχοδιαστολή και απόχρεμψη και κατ’ επέκταση χρησιμοποιείται σε βρογχίτιδες.
  • Σκουτελλάρια ( Skullcap), η baicalein, το πιο γνωστό φλαβονοειδές του φυτού έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση και χρησιμοποιείται στη θεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας και του βρογχικού άσθματος.

Επιπλέον περιέχει vitC και vitA ως προστατευτικά των βλεννογόνων.

Οδηγίες χρήσης:

1-2 ταμπλέτες την ημέρα ή όσο συχνά θεωρείται απαραίτητο. Μασήστε ή αφήστε να διαλυθούν αργά στο στόμα.

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Discount
25%

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών