• -20%
COSVAL FLORAMAX 30 CAPS

Cosval Floramax 30 Caps

8021685011350
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
15,12 € -20% 18,90 €
1-3 ημέρες

Προβιοτικό συμπλήρωμα αποκατάστασης εντερικής χλωρίδας.

 

Το COSVAL Floramax 30 Caps είναι συμπλήρωμα διατροφής με γαλακτοβάκιλους και βιταμίνες. Συμβάλλει στη γρήγορη αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας.

Ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη αντιβιοτικών καθώς τα φιλικά βακτήρια έχουν επιλεγεί ειδικά για την ικανότητα τους να αναχαιτίζουν τις επιθέσεις των πιο συχνών παθογόνων του εντέρου και καταπολεμούν τις φλεγμονές πιο αποτελεσματικά.

Ενεργά συστατικά και δράσεις:

  • LACTOBACILLUSCASEI: Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό των επιβλαβών βακτηρίων. Ιδιαίτερα βοηθητικό σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας και στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.
  • LACTOBACILLUSACIDOPHILLUS:Ο κύριος ένοικος στο λεπτό μας έντερο. Βρίσκεται επίσης στο στόμα και στον γυναικείο κόλπο. Παράγει λακτάση. Βοηθά στη διάσπαση και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του γάλακτος και καταπολεμά βακτήρια και μύκητες. Εξαιρετικά ασταθής και ευάλωτος στην κακή διατροφή και στη λήψη αντιβιοτικών.
  • LACTOBACILLUSSPOROGENS: Ανθεκτικό στέλεχος στα γαστρικά υγρά και στη θερμοκρασία. Τα σπόρια εγκαθίστανται στο γαστρικό επιθήλιο και παράγουν τη βασική χλωρίδα που είναι απαραίτητη κατά τη χρήση αντιβιοτικών.
  • VIT. B1, VIT. B2, VIT. B6

Οδηγίες χρήσης

2 κάψουλες ημερησίως πριν τα γεύματα.

Παιδιά: πριν ή κατά τη διάρκεια των γευμάτων διαλυμένο σε γάλα, τσάι, ή χυμό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Discount
25%

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών