• -29%
Erbozeta Melacron 30 tabs

Erbozeta Melacron 30 tabs

5214001855193
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
15,22 € -29% 21,43 €
1-3 ημέρες

Erbozeta Melacron 30 tabs

 

Erbozeta Melacron 30 tabs

Το συμπλήρωμα διατροφής Melacron Tablets βοηθά σε περιπτώσεις διαταραχών του ύπνου. Χάρη στη Μελατονίνη Miniactives βραδείας αποδέσμευσης, επιτυγχάνεται σταθερή και σταδιακή απελευθέρωση Μελατονίνης στον οργανισμό κατά τη διάρκεια του ύπνου, ώστε ο ύπνος να είναι συνεχής και αναζωογονητικός.

Επιπλέον, η L-Τρυπτοφάνη, η Γλυκίνη και οι βιταμίνες Β3 και Β6 συμβάλλουν στη διάθεση, την ποιότητα του ύπνου και τη μείωση του άγχους, ολοκληρώνοντας τη σύνθεση και δρώντας συνεργικά με τη Μελατονίνη για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Δράσεις Συστατικών

  • Η Μελατονίνη είναι γνωστή μεταξύ άλλων για το ότι βοηθά τον οργανισμό να αποκοιμηθεί γρηγορότερα και μειώνει την κίνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στο Melacron tablets, είναι στη μορφή Melatonin Miniactives Retard, δηλαδή σε μια υψηλής τεχνολογίας και πατενταρισμένη μορφή που επιτρέπει την βραδεία αποδέσμευση της ουσίας στον οργανισμό. Επίσης, εξασφαλίζεται η υψηλή βιοδιαθεσιμότητα της Μελατονίνης καθόλη τη διάρκεια του ύπνου, ενώ δεν επηρεάζεται η απορρόφησή της από το pH του στομάχου.
  • Η L-Tryptophan είναι γνωστή για την αγχολυτική της δράση, ενώ βοηθά και στη ρύθμιση της διάθεσης. Είναι πρόδρομος ουσία της Μελατονίνης αλλά και της Σεροτονίνης, προάγοντας έναν αναζωογονητικό ύπνο και μειώνοντας τις νυχτερινές αφυπνήσεις.
  • Η Γλυκίνη και οι βιταμίνες Β3 και Β6 βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου.

Συστατικά:

Μελατονίνη (από Melatonin Miniactives® Retard) 1mg, L-Τρυπτοφάνη 350mg, Γλυκίνη 60mg, Βιταμίνη Β3 27mg (168% NRV), Βιταμίνη Β6 3mg (214% NRV)

Οδηγίες χρήσης:

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση:

1 ταμπλέτα την ημέρα, λίγο πριν την κατάκλιση

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών