• -43%
ESI GinkgoMax 30 tabs

ESI GinkgoMax 30 tabs

8008843004003
Εξαντλήθηκε
10,63 € -43% 18,65 €

ESI GinkgoMax 30 tabs Φυσικό συμπλήρωμα με γκίνκο για ενίσχυση της μνήμης.

 

Το Ginkomax είναι φυσικής προέλευσης συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τιτλοδοτημένα εκχύλισμα και φύλα σε λεπτό διαμερισμό από το φυτό Ginkgo biloba. Η δράση του επικεντρώνεται στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του εγκεφάλου.

Το Ginkomax είναι συμπλήρωμα διατροφής με Ginkgo biloba.

Συστατικά Ανά ταμπλέτα Ανά 100g

Ginkgo biloba, φύλλα σε σκόνη επί μαλτοδεξτρίνης

200mg

28,6g

Ginkgo biloba, ξηρό εκχύλισμα φύλλων

80mg 11,4g
εκ των οποίων:    
26% σε τζινκοφλαβονοειδείς γλυκοσίδες 20.8mg 2,96g
6% σε τερπενικές λακτόνες 4.8mg 0,68g

Δεν περιέχει: γλουτένη, παράγωγα γάλακτος, λακτόζη, πρόσθετα συντηρητικά, τεχνητά αρώματα, τεχνητές χρωστικές ουσίες, GMO.

Κατάλληλο και για χορτοφάγους

Το προϊόν είναι συμπλήρωμα διατροφής γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: ΑΠ 19894/19.03.2012

Βεβαίωση ΕΟΦ: ΑΠ 86430/05.12.2012

Το προϊόν βρίσκεται στα μητρώα συμπληρωμάτων διατροφής του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας με αριθμό μητρώου ESI GINKGOMAX ovallete 16170

Προτεινόμενη δόση: 1 ταμπλέτα ημερησίως με άφθονο νερό.

  • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση

  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας

  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.

  • Το προϊόν να καταναλώνεται μόνο από ενήλικες

  • Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά

  • Τηρείστε το σε ξηρό και δροσερό μέρος

Η λήψη θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 8 εβδομάδες. Αν δεν υπάρχει βελτίωση των συμπτωμάτων μετά από 3 μήνες ή αν παθολογικά συμπτώματα εντείνονται, ο γιατρός θα πρέπει να αποφανθεί για τη συνέχιση της  λήψεως.

  • Να μη λαμβάνεται από άτομα που λαμβάνουν αντιθρομβωτική αγωγή ή λαμβάνουν σκευάσματα ακετυλοσαλικυλικού οξέος ή φάρμακα ρύθμισης των αιμοπεταλίων.

  • Να μη χρησιμοποιείται κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία.

  • Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό ή έκδοχο του προιόντος.

Ασθενείς που λαμβάνουν φάρμακα που σχετίζονται με νόσους των αιμοπεταλίων ή αντιπαρκινσονικά ή φάρμακα για άλλες νευρο-εκφυλιστικές νόσους να ενημερώνουν τον θεράποντα ιατρό τους.

Ταυτόχρονη χρήση με αντιπηκτικά, αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα, το tipranavir (Aptivus), τα σκευάσματα που περιέχουν Allium sativum ή Panax ginseng αυξάνουν τους κινδύνους αιμορραγίας. Χορηγείται με προσοχή σε ασθενείς οι οποίοι λαμβάνουν θεραπεία με αναστολείς της αντλίας πρωτονίων (μειωμένη αποτελεσματικότητα της), τραζοδόνη (κίνδυνος αυξημένων ανεπιθύμητων ενεργειών νιφεδιπίνης), θειαζίδες (κίνδυνος αυξημένης αρτηριακής πίεσης).

Τα φλαβονοειδή του φυτού δρουν προστατεύοντας τα τριχοειδή αγγεία ενώ βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο. Το ξηρό εκχύλισμα  του Ginkgo, ευνοεί τον εφοδιασμό των εγκεφαλικών κυττάρων με οξυγόνο εξασφαλίζοντας την καλή λειτουργία του. Η δράση του επίσης βοηθάει στην βελτίωση της περιφερειακής κυκλοφορίας.

Τα φύλλα του Ginkgo biloba περιέχουν  φλαβονοειδή  όπως η  quercetin με αντιοξειδωτικές ιδιότητες οι οποίες εμποδίζουν τη δημιουργία  ελεύθερων ριζών που είναι ιδιαίτερα βλαβερά στους εγκεφαλικούς ιστούς  και έτσι προστατεύουν τον εγκέφαλο. Βελτιώνουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες σε περίπτωση μη καλής λειτουργίας ιδίως σε ηλικιωμένα άτομα εξαιτίας της χαμηλής παροχής αίματος στα εγκεφαλικά κύτταρα

To Ginkgo biloba έχει και άλλες ευεργετικές δράσεις στον εγκεφαλικό ιστό. Πρόσφατη μελέτη σε πειραματόζωα (Patricia Rojas Ph.D.ET AL) δείχνει ότι η αντιοξειδωτική δράση συστατικών του φυτού μπορεί να δράσει ευεργετικά στη νόσο του Parkinson.

Μορφή προϊόντος
Ταμπλέτες (Χάπια)
Ανάγκη για
Κυκλοφορικό, Μνήμη - Συγκέντρωση
Κατάλληλο για
Vegetarians
Ειδική Διατροφή
Χωρίς Γλουτένη-Gluten Free
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών