• -43%
ESI No Dol Glucosamine MSM Complex Cream 100ml

ESI No Dol Glucosamine MSM Complex Cream 100ml

8008843010288
0 Reviews
Εξαντλήθηκε
11,75 € -43% 20,61 €

Κρέμα με γλουκοζαμίνη, MSM, Devil' s Claw, Willow, Aloe vera και Arnica

 

Η κρέμα ESI No Dol Glucosamine MSM Complex Cream 100ml με Glucosamine, MSM, Devil’s Claw, Willow, Aloe Vera και Arnica, μπορεί να δοθεί σε περιπτώσεις αρθρικών πόνων, τραυμάτων στους χόνδρους, και ακαμψίας εξαιτίας της οστεοαρθρίτιδας. Είναι 100% φυσικό προϊόν

Χρήσιμες Συμβουλές

Εφαρμόστε την κρέμα, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, στις πάσχουσες περιοχές, κάντε εντριβή προς τα επάνω μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί πλήρως.
Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά μαζί με NO DOL κάψουλες για καλύτερη αποτελεσματικότητα.
Το προϊόν δύναται να χρησιμοποιηθεί στην ομοιοπαθητική.

ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΑΘΕΙΑ

Η εκφυλιστική αρθροπάθεια είναι μια ασθένεια του χόνδρινου ιστού, ο οποίος, μειώνεται κατά πάχος και οδηγεί σε ελάττωση του διάρθριου διαστήματος που καταλήγει στην επαφή των οστών της αρθρώσεως

Ρευματοειδής αρθρίτιδα
Αυτή η μορφή είναι σημαντικά σπανιότερη από ότι η οστεοαρθρίτιδα και πλήττει κυρίως τις γυναίκες. Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια αυτοάνοση ασθένεια η αιτία της οποίας παραμένει άγνωστη. Το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος επιτίθεται σε υγιείς ιστούς, προκαλώντας φλεγμονή της αρθρικής επένδυσης και επακόλουθη καταστροφή της άρθρωσης.

ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ 
Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια χρόνια φλεγμονή των αρθρώσεων, οφειλομένη στη απώλεια του χόνδρου που τις προστατεύει.

Δύο κύρια συμπτώματά του είναι: πόνος (που είναι έντονος, κυρίως όταν αρχίζει μια μετακίνηση και σε περίπτωση διαβίωσης σε περιοχές υγρών και κρύων κλιμάτων) και περιορισμός της λειτουργίας της άρθρωσης (εντονότερη το πρωί συνοδευομένη με οίδημα των αρθρώσεων.)

Ο αρθρικός χόνδρος είναι ένας αδιαφανής, λευκός, ελαστικός, λείος, στιλπνός και υγρός ιστός, ο οποίος καλύπτει τα οστά που έρχονται σε επαφή σε μία άρθρωση και επιτρέπει την ομαλή, με ελάχιστη τριβή, κίνηση των αρθρικών επιφανειών.

Βασική του λειτουργία είναι η κατανομή των φορτίων και η μείωση των πιέσεων στο υποχόνδριο οστό. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης παραμορφώνεται, και μετά την άρση της λαμβάνει πάλι το αρχικό του σχήμα. Ο αρθρικός χόνδρος έχει ιδιότητες που του επιτρέπουν να δέχεται φορτία και να απορροφά κραδασμούς. Το 60-80% του συνολικού όγκου του αρθρικού χόνδρου αποτελείται από νερό, ενώ από το ξηρό βάρος του, το 50% αποτελείται από κολλαγόνο και το υπόλοιπο 50% από χονδροκύτταρα και από άλλες ενώσεις του μεσοκυττάριου χώρου, όπως πρωτεογλυκάνες, λιπίδια, ανόργανα άλατα. Το πάχος του χόνδρου στις αρθρικές επιφάνειες ποικίλλει από 2-4 χιλιοστά και μειώνεται με τη γήρανση.

Τρέφεται με διάχυση από το αρθρικό υγρό. Αυτό παράγεται από τον αρθρικό υμένα και η ποσότητά του σε μια φυσιολογική άρθρωση είναι ελάχιστη.

Ο αρθρικός χόνδρος έχει λίγα χιλιοστά πάχος και χωρίζεται σε 4 ζώνες:

  1. Επιφανειακή ή ζώνη ολίσθησης
  2. Μέση ή μεταβατική
  3. Εν τω βάθει ή ακτινωτή
  4. Ζώνη του αποτιτανωμένου χόνδρου

Οι ζώνες διαφέρουν μεταξύ τους όσον αφορά τη σύσταση της θεμέλιου ουσίας, τη συγκέντρωση του ύδατος, τον προσανατολισμό των ινών του κολλαγόνου, τη μορφολογία και τη διάταξη των κυττάρων.

Ο χόνδρος παρέχει την ευελιξία, σταθερότητα και προστασία των κινήσεων των οστών των αρθρώσεων. Από την υγεία των χόνδρων μας συνεπώς, εξαρτάται η αυτονομία των μετακινήσεών μας.

Ο χόνδρος είναι πλούσιος σε γλυκοπρωτεΐνη και πρωτεογλυκάνη που αποτελείται από μεγάλα μόρια που συντίθενται από την πρωτεΐνη (5%) και πολυσακχαρίτες (95%), καλούνται δε επίσης γλυκοσαμινογλυκάνες (αποτελούμενες από επαναλαμβανόμενες μονάδες δισακχαριτών, των οποίων το ένα από τα δύο σάκχαρα είναι αμινοσακχαρίτης και το άλλο Ν-ακετυλο-γαλακτοσαμίνη).

Τα κύρια μόρια γλυκοσαμινογλυκανών είναι: υαλουρονικό οξύ, χονδροϊτίνη, κερατίνη, θειικό άλας ηπαράνης, δερματάνη και ηπαρίνη.

Δεδομένου ότι η γλυκοοσαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι κύρια συστατικά του χόνδρου, η συμβολή αυτών των ουσιών είναι ουσιαστική για να αποτρέψει και να ελέγξει τις ζημίες και τους πόνους που συνδέονται με την λειτουργία του χόνδρου.
 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Dimethyl Sulfone,
Glucosamine Sulphate,
Isopropyl Palmitate,
Prunus Dulcis,
Butyrospermun Parkii,
Harpagophytum Procumbens (Αρπαγόφυτο),
Salix Alba,
Aloe Barbadensis,
Arnica Montana,
Tocopheryl Acetate.

Έκδοχα: Aqua, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Octyl Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Sterarate, PEG-90 Stearate.
Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben.

Μορφή προϊόντος
Κρέμα
Ανάγκη για
Πόνος & Ανακούφιση, Αρθρώσεις & Οστά
Κατάλληλο για
Ομοιοπαθητική
Συστατικά
Γλυκοζαμίνη, Αλόη, MSM
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά
Discount
43%
No reviews

Συνήθως αγοράστηκαν μαζί:

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών