EUBOS Solid Blue 125gr
EUBOS Solid Blue 125gr
EUBOS Solid Blue 125gr
  • -27%
EUBOS Solid Blue 125gr
EUBOS Solid Blue 125gr
EUBOS Solid Blue 125gr

EUBOS Solid Blue 125gr

4021354030037 4021354120035
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
3,99 € -27% 5,47 €
1-3 ημέρες

EUBOS Solid Blue 125gr, στερεή πλάκα πλυσίματος, αντί για σαπούνι, για τον απαλό και βαθύ καθαρισμό προσώπου και σώματος. Χωρίς άρωμα

 

EUBOS Solid Blue 125gr

Με τον συνδυασμό απαλών ουσιών καθαρισμού συμβάλλει στον αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα  ενισχύει την φυσική προστατευτική λειτουργία του δέρματος ενάντια σε επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Κατάλληλη για τον καθαρισμό κάθε τύπου δέρματος, ιδιαίτερα και για τα λιπαρά δέρματα και τα δέρματα με προβλήματα ακμής.

ΑΝΤΙ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ

Καθαρίζει απαλά και βαθιά τους πόρους του δέρματος.

Πλάκα καθαρισμού για ολόκληρο το σώμα. Το καλά εξισορροπημένο μίγμα των καθαριστικών συστατικών της επιτρέπει τον καθαρισμό ακόμη και με σκληρό και κρύο νερό, χωρίς να προκαλεί αλκαλική διόγκωση στο δέρμα. Με αυτό τον τρόπο, διατηρεί τη φυσική βιόσφαιρα, τον προστατευτικό μανδύα του δέρματος, εμποδίζοντας τη δημιουργία αποικιών από επιβλαβή βακτήρια και μύκητες.

Η ΠΛΑΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ EUBOS είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για το βαθύ και προσεκτικό καθαρισμό ακόμη και του προβληματικού και μη καθαρού δέρματος, καθώς και στις περιπτώσεις που για θεραπευτικούς λόγους απαιτείται εντατικός καθαρισμός χωρίς τη χρήση σαπουνιού. Συστήνεται σε όλες τις περιπτώσεις που δεν είναι ανεκτό το σαπούνι. Θα πρέπει να απογεύγεται άμεση επαφή με τα μάτια.

Aπαλλαγμένο από:

  • Αλκαλικούς σάπωνες
  • Συντηρητικά
  • Άρωμα
Μορφή προϊόντος
Σαπούνι
Ανάγκη για
Ξηρό-Ευαίσθητο Δέρμα, Μη Ανεκτικό Δέρμα, Καθαρισμός
Στόχος
Καθαρισμός-Ντεμακιγιάζ
Περιποίηση Σώματος
Μπάνιο & Ντους
Κατηγορία Προϊόντος
Μπάνιο & Ντους, Για Άνδρες, Καλλυντικά Σώματος

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών