• -25%
EXESIO Mask & Shampoo 280ml

EXESIO Mask & Shampoo 280ml

5200000008906
Εξαντλήθηκε
19,58 € -25% 26,11 €

EXESIO Mask & Shampoo 280ml, φυσική φόρμουλα ενδυνάμωσης μαλλιών, κατά της τριχόπτωσης και βοηθά στην ανάπτυξη της τρίχας.

 

Tο EXESIO Mask & Shampoo 280ml είναι ένα ισχυρό δυναμωτικό μαλλιών βασισμένο στην σύμπραξη και ευνοϊκή επίδραση ενεργών συστατικών από τα φυτά: δάφνη, αβοκάντο, πολυτρίχι και στην επουλωτική και αναπλαστική επίδραση της μαστίχας Χίου.

α) τα συστατικά της δάφνης και το καλλίτριχο ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στη στιβάδα του δέρματος που βρίσκονται οι ρίζες των τριχών του κεφαλιού με όλο το «μηχανισμό» τους

β) το αβοκάντο μαλακώνει το δέρμα, το κάνει ελαστικό και του δίνει την ικανότητα να μπορεί να απαλλάσσεται ευκολότερα από τοξίνες, ρύπους και σμήγμα που φωλιάζουν στους πόρους

γ) τα συστατικά της μαστίχας Χίου δρουν επουλωτικά και αναπλαστικά

Έτσι το «Σύστημα φροντίδας μαλλιών» Exesio Mask & Shampoo αποτελεί μια πρωτότυπη σύνθεση σαμπουάν φροντίδας και μάσκας ενδυνάμωσης μαλλιών.

  • ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ το δέρμα όχι μόνο επιφανειακά, αλλά σε βάθος, απαλλάσσοντας τους πόρους του δέρματος από την υπερβολική λιπαρότητα και το σμήγμα που δημιουργείται και μένει μέσα στους πόρους και που είναι ο κυριότερος παράγοντας της τριχόπτωσης.
  • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΕΙ την μικροκυκλοφορία του δέρματος.
  • Δυναμώνει τα αγγεία που είναι υπεύθυνα για την παροχή ενέργειας στις ρίζες των τριχών, έτσι ώστε γίνεται ευκολότερα η τροφοδότηση των τριχώνμε θρεπτικά στοιχεία και ενέργεια και διευκολύνεται η αποβολή των περιττών στοιχείων (σμήγμα και ρήποι). 
  • ΤΡΕΦΕΙ την τρίχα. Ο συνδυασμός των φυτών δρα ως τροφή για την δομή της τρίχας, η οποία τονώνεται άμεσα, παίρνοντας όσα στοιχεία χρειάζεται για σωστή δόμηση και ανάπτυξή της. Έτσι οι τρίχες μεγαλώνουν αισθητά πιο γρήγορα, γίνονται πιο δυνατές, ανθεκτικές και υγιείς όσο ποτέ.
Μορφή προϊόντος
Λεπτόρευστη Κρέμα
Ανάγκη για
Τριχόπτωση
Φροντίδα Μαλλιών
Σαμπουάν, Αγωγές, Μάσκες Μαλλιών
Κατηγορία Προϊόντος
Περιποίηση Μαλλιών

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών