Προσφορά HELIOCARE Ultra Capsulas Oral 30 caps

HELIOCARE Ultra Capsulas Oral 30 caps

8437002567309

Συμπλήρωμα Διατροφής Για τις παθολογίες του δέρματος που σχετίζονται με την ηλιακή ακτινοβολία 

-20%

33,50 €

26,80 €26.8

Κερδίζετε 6,70 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Οι κάψουλες HELIOCARE Ultra Capsulas Oral περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούν οι ελελυθερες ρίζες σαν αποτέλεσμα των μεταβολικών διεργασιών ή της έκθεσης στους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, όπως είναι η έκθεση στον ήλιο. Για τις παθολογίες του δέρματος που σχετίζονται με την ηλιακή ακτινοβολία. Με Fernblock® 480 mg, Βιτ. C & E, Λουτεΐνη, Λυκοπένιο.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και είναι άμεση αιτία φωτογήρανσης του δέρματος.

Οι κάψουλες HELIOCARE Ultra Capsulas Oral περιέχουν βιταμίνη C και Ε που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το αοξειδωτικό στρες

Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση:

Μια κάψουλα την ημέρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης να λαμβάνεται δεύτερη κάψουλα 4 ώρες αργότερα.

Κατά την έκθεση στον ήλιο είναι υποχρεωτική η χρήση τοπικού αντηλιακού σε επαρκή ποσότητα.

  • Μορφή προϊόντος: κάψουλες
  • Στόχος: αντηλιακή προστασία
  • Κατηγορία Προϊόντος: αντηλιακά
  • Discount: 20%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών