Προσφορά

Walmark URINAL TEST Contains 2 Tests

8596024009119

Διαγνωστικό τεστ που βοηθά στην ανίχνευση ουρολοιμώξεων στο σπίτι με αποτέλεσμα σε 2 λεπτά.

-37%

9,39 €

5,92 €5.92

Κερδίζετε 3,47 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Walmark URINAL TEST 2 Tests είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη διάγνωση της ουρολοίμωξης. Ανήκει στα medical devices. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να ξέρετε από τα πρώτα συμπτώματα εάν έχετε ουρολοίμωξη ή εάν θεραπεύτηκε. Εύκολα και γρήγορα, μέσα σε δύο λεπτά. Συμβάλλει σημαντικά στη διαφορική διάγνωση. Η διάγνωση είναι πλέον εύκολη. Μπορεί να γίνει στο σπίτι, στο ιατρείο, στην εξοχή. Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένετε για να μάθετε. Ειδικά εάν είναι Σαββατοκύριακο και αργίες. Ιδανικό για παιδιά, ηλικιωμένους, κατάκοιτους, για αυτούς που έχουν καθετήρα, για ακριτικές περιοχές, όταν θέλετε να ξέρετε άμεσα.

Είναι 100% αξιόπιστο test. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε! Κάθε κουτί περιέχει δύο test.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται πιό κάτω μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Το Urinal® test προορίζεται για την διάγνωση λοιμώξεων του ουροποιητικού στο σπίτι. Το test έχει την μορφή λωρίδας, πάνω στην οποία υπάρχουν ξεχωριστά πεδία αντιδραστηρίων με την μορή χρωματιστών τετραγώνων. Κάθε test έχει δυο πεδία εμποτισμένα με αντιδραστήρια, που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των ακόλουθων παραμέτρων στα ούρα: νιτρώδη και λευκοκύτταρα. Κατα την επαφή με τα ούρα, οι κατάλληλες βιοχημικές αντιδράσεις λαμβάνουν χώρα στα διαγνωστικά πεδία και μεταβάλεται το χρώμα τους. Για την πραγματοποίηση του διαγνωστικού test απλά βυθίζετε την διαγνωστική λωρίδα του Urinal® test στο δείγμα ούρων και συγκρίνετε το χρώμα των επιμέρους πεδίων με την χρωματική κλίμακα που υπάρχει τυπωμένη στο κουτί. Το test είναι μόνο για εξωτερική χρήση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ; Σε λοίμωξη του ουροποιητικού αναφερόμαστε όταν στο ουροποιητικό σύστημα, είναι παρόντες μικροοργανισμοί, συνήθως βακτήρια. Σε φυσιολογικές συνθήκες, η ουροφόρα οδός από τον σφιγκτήρα της ουροδόχου κύστης και άνω, είναι άσηπτη, αλλά σε ορισμένες καταστάσεις μικροοργανισμοί μπορούν να διεισδύσουν και να αναπτυχθούν, προκαλώντας φλεγμονή. Οι λοιμώξεις του ουροποιητικού εκδηλώνονται, μεταξύ άλλων, με συχνή ούρηση, αίσθημα καύσου και πόνου κατα την ούρηση, ισχυρό αίσθημα πληρότητας στην ουροδόχο κύστη με παράλληλη αδυναμία για ούρηση ή αποβολή πολύ μικρής ποσότητας ούρων, πόνο στην πυελική χώρα, πυρετό, ρίγη, αλλά μπορεί να είναι και ασυμπτωματικές, χωρίς τα προαναφερθέντα συμπτώματα. Βακτηριακές ουρολοιμώξεις μπορούν να ταλαιπωρήσουν και παιδιά και ενήλικες. Οι ουρολοιμώξεις μπορούν να ανιχνευθούν από την παρουσία νιτρωδών στα ούρα, και/ή από αυξημένο αριθμό λευκοκυττάρων. Νιτρώδη σε φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχουν στα ούρα. Η παρουσία τους στα ούρα είναι μια έμμεση απόδειξη παρουσίας μόλυνσης στο ουροποιητικό, καθώς τα βακτήρια είναι σε θέση να μετατρέψουν μέρος των νιτρικών από την τροφή και τον μεταβολισμό πρωτεϊνών, σε νιτρώδη. Ίχνη λευκοκυττάρων στα ούρα είναι αποδεκτά, αλλά η παρουσία τους σε μεγαλύτερους αριθμούς μπορεί να φανερώνει οξεία ή χρόνια ουρολοίμωξη, ηπατική νόσο ή καρκίνο. Οι ουρολοιμώξεις δεν πρέπει να υποτιμούνται, καθώς χωρίς θεραπεία ή αν παραμεληθούν, μπορούν να περάσουν σε χρόνια μορφή. Το Urinal® test επιτρέπει διάγνωση στα αρχικά στάδια της μόλυνσης και έναρξη της κατάλληλης θεραπείας, αυξάνοντας τις πιθανότητες για γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η συσκευασία του Urinal® test περιέχει δυο αλουμινένιες σακούλες (η καθεμία περιέχει μια διαγνωστική λωρίδα), και οδηγίες για την εκτέλεση του test. Η χρωματική κλίμακα βρίσκεται πάνω στη συσκευασία. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Το Urinal® test πρέπει να αποθηκεύεται στους 2 - 30°C μέσα στην αυθεντική του συσκευασία. Το προϊόν δεν πρέπει να εκτίθεται στον ήλιο, ούτε να παγώσει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η διαγνωστική λωρίδα πρέπει να αφαιρεθεί από την σακούλα αμέσως πριν την διενέργεια του ελέγχου. Μέσα στην σακούλα υπάρχει και αφυγραντικό, το οποίο απορρίπτεται.
 • Tο test δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης ή αν η αρχική συσκευασία είναι κατεστραμμένη.
 • Μην χρησιμοποιείτε το test αν το χρώμα του είναι αλλοιωμένο.
 • Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά.
 • Test μόνο για in vitro διαγνωστική χρήση.
 • Μόνο για έλεγχο στα ούρα.
 • Μην κάνετε έλεγχο σε αίμα.
 • Μην το καταπίνετε.
 • Μετά τη χρήση, το χρησιμοποιημένο test πρέπει να απορρίπτεται όπως τα υπόλοιπα οικιακά απορρίμματα.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤEST Για τον έλεγχο, χρησιμοποιήστε δείγμα ούρων από το μεσαίο τμήμα της ούρησης, καλύτερα από πρωινή συλλογή, μετά (τουλάχιστον 4 ώρες) από νυχτερινή διακοπή. Το test πρέπει να πραγματοποιείται εντός 1 ώρας από την συλλογή των ούρων.

ΒΗΜΑ 1: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το test με δυο τρόπους: χωρίς συλλογή ούρων, εκθέτοντας την άκρη της λωρίδας στην ροή των ούρων, ή με βύθιση της άκρης της λωρίδας σε ούρα συλλεγμένα σε καθαρό και στεγνό δοχείο. Έχετε πρόχειρο ένα απορροφητικό υλικό (π.χ. χαρτί κουζίνας) και ένα ρολόι με δείκτη δευτερολέπτων. Φέρετε το test σε θερμοκρασία δωματίου (15 - 30 °C).

ΒΗΜΑ 2: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Βγάλτε την διαγνωστική λωρίδα από την σακούλα αλουμινίου. Η σακούλα περιέχει επίσης και αφυγραντικό, το οποίο απορρίπτεται. Τοποθετήστε την άκρη της διαγνωστικής λωρίδας στην κεντρική ροή των ούρων κατα την μέση της ούρησης για 1-2 δευτ. ή βυθίστε και αμέσως αφαιρέστε την από ούρα συλλεγμένα σε καθαρό δοχείο. Κρατώντας την λωρίδα οριζόντια, ακουμπήστε το απορροφητικό υλικό για την απομάκρυνση της περίσσειας ούρων.

ΒΗΜΑ 3: ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Συγκρίνετε το χρώμα των πεδίων της διαγνωστικής λωρίδας με τα χρώματα της χρωματική κλίμακας πάνω στο κουτί. Σημείωση: Όταν συγκρίνετε τα χρωματικά πεδία, ο χρόνος ανάγνωσης των δυο παραμέτρων πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Τα νιτρώδη πρέπει να διαβάζονται στα 60 δευτερόλεπτα, τα λευκοκύτταρα στα 120 δευτερόλεπτα. Αλλαγές στο χρώμα των πεδίων που εμφανίζονται μετά από τα 2 λεπτά, δεν έχουν καμία διαγνωστική αξία.

ΒΗΜΑ 4: ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Σε περίπτωση αυξημένων επιπέδων λευκοκυττάρων και/ή της παρουσίας νιτρωδών στα ούρα, αλλά και στην περίπτωση φυσιολογικών αποτελεσμάτων με επίμονα συμπτώματα λοίμωξης - συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Τα αποτελέσματα του test δεν είναι βάση για να πάρετε απόφαση ιατρικά σημαντική χωρίς να έχετε προηγουμένως συμβουλευτεί τον γιατρό σας.

 • Ανάγκη για: ουροποιητικό
 • Discount: 37%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών