Προσφορά PEST MED DOBOL GEL PRO10gr

PEST MED DOBOL GEL PRO10gr

5200129920073

Εξοντώνει τις κατσαρίδες στις φωλιές τους.

-23%

16,01 €

12,33 €12.33

Κερδίζετε 3,68 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

PEST MED DOBOL GEL PRO

Βιοκτόνο – ετοιμόχρηστο τροφοελκυστικό δόλωμα σε μορφή gel (γέλης) για την καταπολέμηση των κατσαρίδων σε εσωτερικούς χώρους.

  1.       Οι σταγόνες που τοποθετούνται σε διάφορα σκοτεινά σημεία που ΄΄συχνάζουν΄΄ οι κατσαρίδες, στην κουζίνα και το μπάνιο,λειτουργούν σαν ζωντανό δόλωμα για τους επόμενους 6 μήνες. Η κατσαρίδα που βγαίνει για αναζήτηση τροφής ΄΄έλκεται΄΄.
  2.       Tο τρώει, αρρωσταίνει και επιστρέφει στην φωλιά της και πεθαίνει. Με τον κανιβαλισμό που τις διακρίνει, εξολοθρεύουμε όλη την φωλιά.
  3.       Ασφαλές προϊόν στην χρήση, δεν είναι πτητικό, με μεγάλη διάρκεια δράσης κατά την εφαρμογή, δεν διακόπτεται η λειτουργία του χώρου.

Να εφαρμόζεται μετά από 1 εβδομάδα, από τυχόν ψεκασμό με άλλα εντομοκτόνα.

  • Μορφή προϊόντος: γέλη-gel
  • Κατηγορία Προϊόντος: εντομοαπωθητικά
  • Discount: 23%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών