Προσφορά

VIORYL Repelkito 6VP Fouchsia Insect Repellent Bracelet for Mosquitoes, Fleas, Flies, Midges

5204971300090

Εντομοαπωθητικό βραχιόλι σε φούξια χρώμα, για κουνούπια, ψύλλους, μύγες, σκνίπες.

-55%

8,07 €

3,63 €3.63

Κερδίζετε 4,44 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το εντομοαπωθητικό βραχιόλι Vioryl Repelkito 6VP σε φούξια χρώμα για κουνούπια, ψύλλους, μύγες, σκνίπες είναι ένα πλαστικό βραχιόλι και φοριέται στον καρπό του χεριού ή στον αστράγαλο ρυθμίζοντας ανάλογα ή τοποθετείται στα πλευρά της καρέκλας ή άλλης θέσης στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος που ενοχλείται από τα έντομα.

Χρόνος εφαρμογής τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η διάρκεια δράσης του αφού ανοιχτεί από τη συσκευασία είναι 20-30 ημέρες, ανάλογα με την θερμοκρασία και την έκθεση του στον ήλιο.

Ο χρήστης μπορεί να φοράει το εντομοαπωθητικό βραχιόλι μέχρι 6 ώρες την ημέρα.

Αντενδείξεις: Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών.

  • Μορφή προϊόντος: βραχιόλι πλαστικό
  • Κατηγορία Προϊόντος: εντομοαπωθητικά
  • Discount: 55%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών