Προσφορά PIC SOFFIXMED Επίθεμα Μη Επικ. Αυτοκόλλητο 10Χ8cm 5τεμ

PIC SOFFIXMED Επίθεμα Μη Επικ. Αυτοκόλλητο 10Χ8cm 5τεμ

8003670427858

Αποστειρωμένο, μετεγχειρητικό, αυτοκόλλητο τσιρότο (επίθεμα) που αναπνέει.

-10%

2,95 €

2,65 €2.65

Κερδίζετε 0,30 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το PIC SOFFIXMED Επιθεμα Μη Επικ. είναι απαλή αυτοκόλλητη και αποστειρωμένη γάζα από ειδικό μη υφάνσιμο (non wooven) ύφασμα που διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες αναπνοής, είναι ιδιαίτερα προστατευτική για τις ανοιχτές πληγές. Χάρη στη εξαιρετική του προσαρμοστικότητα είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο δύσκολες για εφαρμογή περιοχές του σώματος. Το ειδικό, υπεραπορροφητικό αποστειρωμένο ταμπόν δεν κολλάει στην πληγή, εξασφαλίζοντας ανώδυνη αφαίρεση. Πακέτο με 5 τεμάχια ενός μεγέθους 10x8 cm.

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών