Προσφορά ROSSMAX Monitoring Temple Thermometer

ROSSMAX Monitoring Temple Thermometer

4715139000666

Ψηφιακό θερμόμετρο. Χωρίς επαφή

-35%

58,16 €

37,80 €37.8

Κερδίζετε 20,36 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Rossmax ψηφιακό θερμόμετρο μετρά τη θερμοκρασία μέσα σε 1 λεπτό χωρίς επαφή. Μετρά τη θερμοκρασία του μετώπου του μωρού καθώς και τη θερμοκρασία αντικειμένων, όπως το μπουκάλι με το γάλα. Έχει φωτισμένη LCD οθόνη. Προειδοποιεί με ειδικό ήχο σε περίπτωση πυρετού και έχει μνήμη 9 μετρήσεων.  Είναι ελβετικής κατασκευής με πιστοποίηση ISO και CE και έχει 5 χρόνια εγγύηση.

Η συσκευασία περιέχει και μπαταρίες και οδηγίες λειτουργίας.

  • Μορφή προϊόντος: θερμόμετρο υπερύθρων, θερμόμετρο μετώπου

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών