Προσφορά NEXCARE COLDHOT COMFORT 1τεμ

NEXCARE COLDHOT COMFORT 1τεμ

5902658066115

Παγοκύστη/Θερμοφόρα πολλαπλών χρήσεων.

-20%

12,40 €

9,92 €9.92

Κερδίζετε 2,48 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η NEXCARE COLDHOT είναι παγοκύστη/θερμοφόρα πολλαπλών χρήσεων για φυσική ανακούφιση από τον πόνο. Περιλαμβάνει προστατευτικό κάλυμμα με ελαστικούς ιμάντες περίδεσης. Είναι ασφαλές ζελέ/γέλη για όλη την οικογένεια και 99% βιοδιασπώμενο. Η κρυοθεραπεία μειώνει το οίδημα, τη φλεγμονή και τον πόνο. Η θερμοθεραπεία καταπραΰνει, χαλαρώνει και μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς και τον πόνο.

  • Discount: 20%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών