Προσφορά ALCON Aosept Plus 360ml

ALCON Aosept Plus 360ml

300650358781

Υδατικό διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής και μια ειδική θήκη φακών. Απολυμαίνει, εξουδετερώνει και αφαιρεί τις πρωτεϊνες.

-33%

17,58 €

11,78 €11.78

Κερδίζετε 5,80 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Υδατικό διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής ALCON Aosept Plus 360ml με hydrogen peroxide 3% και μια ειδική θήκη φακών. Καθαρίζει, απολυμαίνει, εξουδετερώνει (με ελάχιστο χρόνο εμποτισμού 6 ώρες) και αφαιρεί τις πρωτεϊνες και φυλάσσει όλους τους τύπους φακών επαφής ακόμα και αυτούς με σιλικόνη υδρογέλης.

Χρησιμοποιείτε πάντα μόνο τη θήκη φακών Aosept plus που περιέχεται. Μη χρησιμοποιείτε άλλη θήκη φακών.

Περιέχει: hydrogen peroxide 3%, phosphonic acid, sodium chloride, phosphate, poloxamer.

Προφυλάξεις: Μη βάζετε ποτέ το διάλυμα απευθείας στο μάτι σας. 

  • Μορφή προϊόντος: υγρό-fluid

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών