Προσφορά OPTI-FREE Express Διάλυμα Απολύμανσης 355ml

OPTI-FREE Express Διάλυμα Απολύμανσης 355ml

8427324789749

Διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων ιδανικό για όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής.

-45%

10,88 €

5,98 €5.98

Κερδίζετε 4,90 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων OPTI-FREE Express 355ml διατηρεί τους φακούς επαφής σας καθαρούς και άνετους. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής.

Είναι ένα στείρο, ρυθμισμένο, ισότονο, υδατικό διάλυμα που περιέχει:

sodium chloride, sorbitol, edetate disodium, boric acid, aminomethylpropanol, citrate και tetronic 1304 ως Καθαριστικούς παράγοντες, plyquad (polidronium chloride) 0,001% και aldox (myristamidopropyl dimethylamine) 0,0005%.

Περιέχει Θήκη Φακών της Alcon.

Προσοχή: έξι μήνες μετά το πρώτο άνοιγμα του περιέκτη τυχόν υπόλοιπο διάλυμα πρέπει να απορρίπτεται.

  • Μορφή προϊόντος: υγρό-fluid
  • Discount: 45%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών

Από (ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Greece) στις 04 Oct 2018 (OPTI-FREE Express Διάλυμα Απολύμανσης 355ml) :
(5/5