Προσφορά PODIA Premium Wooden Foot File

PODIA Premium Wooden Foot File 1 τεμαχιο

5206680000827

Διπλής όψεως λίμα για την αποσκληρυντική φροντίδα των ποδιών.

-25%

16,00 €

12,00 €12

Κερδίζετε 4,00 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

PODIA Premium Wooden Foot File

Η Ράσπα - Λίμα για τα πόδια, PODIA Premium Wooden Foot File είναι διπλής όψης και κατασκευασμένη από Ελβετικό ξύλο Οξιάς.

Με τη χρήση της αποτρέπουμε την ανάπτυξη βακτηρίων και οσμών. Είναι 27cm μήκος και το ειδικό της σχήμα είναι ιδανικό για την εύκολη και γρήγορη χρήση.

Η μία όψη έχει 60grit, μεγάλου μεγέθους Λειαντικούς κόκκους για την απομάκρυνση σκληρύνσεων και η άλλη όψη είναι 100grit, μεσαίου μεγεθους λειαντικούς κόκκους για Λείανση της επιδερμίδας.

  • Μορφή προϊόντος: λίμα πελμάτων
  • Περιποίηση Σώματος: φροντίδα ποδιών
  • Μανικιούρ - Πεντικιούρ: περιποίηση ποδιών

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών