Προσφορά KORRES Αντισηπτικό Gel Χεριών με 80% αιθυλική αλκοόλη 2x250ml

KORRES Αντισηπτικό Gel Χεριών με 80% αιθυλική αλκοόλη 2x250ml

5203069100109

Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών με 80% αιθυλική αλκοόλη σε μορφή gel.

-20%

5,00 €

4,00 €4

Κερδίζετε 1,00 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

KORRES Αντισηπτικό Gel Χεριών 2x250ml με 80% αιθυλική αλκοόλη για υγιεινή αντισηψία των χεριών. Το προϊόν είναι κατάλληλο για ταχεία απολύμανση των χεριών χωρίς νερό.

Χρήση για βρέφη και νήπια μόνο μετά από ιατρική επιβεβαίωση.


  • Μορφή προϊόντος: γέλη-gel
  • Κατηγορία Προϊόντος: αντισηπτικά χεριών
  • Discount: 20%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών