Προσφορά

BIONIKE Defence Sun SPF 50+ Very High Protection Sun Lotion 125ml

8029041141116

Αντηλιακό γαλάκτωμα με πολύ υψηλή δείκτη προστασίας

-20%

22,00 €

17,60 €17.6

Κερδίζετε 4,40 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

BIONIKE Defence Sun SPF 50+ Very High Protection Sun Lotion

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ    
Γαλάκτωμα ρευστό και εύκολης εφαρμογής, ιδανικό για το σώμα. Εγγυάται προστασία ευρέως φάσματος (UVA-UVB), ομοιογενή και υψηλή εφαρμογή στην επιδερμίδα. Το ειδικό Raksaa Complex βοηθά στην αποτροπή των επιβλαβών συνεπειών των ελεύθερων ριζών, καταπολεμώντας την γήρανση της επιδερμίδας.

Είναι ανθεκτικό στο νερό.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ    
-Γλυκάνη/L-Καρνοσίνη: κατοχυρωμένος συνδυασμός που διεγείρει τις φυσικές βιολογικές άμυνες της επιδερμίδας και καταπολεμά τις επιβλαβείς συνέπειες των ελεύθερων ριζών.
    
Συμπολυμερές δημιουργίας μεμβράνης: συγκρατεί τα φίλτρα στην επιφάνεια του δέρματος.
    
Φωτοσταθερά φίλτρα UVA και UVB                  

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ    
Τις πρώτες εκθέσεις στον ήλιο και στις περιπτώσεις έντονου ήλιου, για ευαίσθητη πολύ ανοιχτή και υπερ-αντιδραστική στον ήλιο επιδερμίδα. Βοηθά στην πρόληψη φωτοδερμάτωσης, μητρικού χλοάσματος, δυσχρωμιών και φωτοευαισθησίας. Προστατεύει ουλές, σημάδια ακμής και κηλίδες της επιδερμίδας.


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ    
Εφαρμόστε άφθονο προϊόν στην επιδερμίδα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε συχνά την εφαρμογή. Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο τις πιο θερμές ώρες.

  • Μορφή προϊόντος: γαλάκτωμα
  • Ανάγκη για: μη ανεκτικό δέρμα
  • Στόχος: αντηλιακή προστασία
  • Δείκτης Προστασίας: spf 50+
  • Αντηλιακά: σώματος
  • Κατηγορία Προϊόντος: αντηλιακά
  • Discount: 55%, 20%
  • Σειρά Προϊόντων: defence sun

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών