Προσφορά VISMED Lubricant Eye Drops 20X0,3ml Single doses

VISMED Lubricant Eye Drops 20X0,3ml Single doses

4028694000133

Υγραντικό διάλυμα ματιών ανακούφισης και αντιμετώπισης της ξηροφθαλμίας σε μονοδόσεις.

-33%

9,90 €

6,63 €6.63

Κερδίζετε 3,27 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το υγραντικό διάλυμα ματιών σε μονοδόσεις VISMED Lubricant eye drops 20X0,3ml σε μονοδόσεις περιέχει υαλουρονικό νάτριο 0,18%, ένα φυσικό πολυμερές, το οποίο απαντάται και στις δομές του ανθρώπινου οφθαλμού και ανακουφίζει απο συμπτώματα ξηροφθαλμίας και βλάβης του ματιού ως συνέπεια μερικών ασθενειών (επιφανειακή κερατίτιδα, σύνδρομο Sjogren, πρωτοπαθές σύνδρομο ξηροδερμίας), ενδείκνυται για εφύγρανση των ματιών όταν υπάρχει υποκείμενη αίσθηση ξηρότητας, όταν τα μάτια είναι κουρασμένα καθώς και άλλες τοπικές διαταραχές που δεν είναι επιβλαβείς για την υγεία και οι οποίες προξενήθηκαν πχ από σκόνη, καπνό, κλιματιζόμενο αέρα, εργασία σε οθόνη υπολογιστή, χρήση φακών επαφής κά.

Τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά του υαλουρονικού νατρίου προσδίδουν στο VISMED τις σημαντικές του ελαστοϊξώδεις και υδρόφιλες ιδιότητες.

Το VISMED δημιουργεί μία σταθερή στρώση στην επιφάνεια του ματιού, η οποία απομακρύνεται μόνο σταδιακά με τις κινήσεις του βλεφάρου. Για το λόγο αυτό το VISMED συνδυάζει δράση μεγάλης διάρκειας με μέγιστη άνεση.

Δεν περιέχει συντηρητικά. Προϊόν της TRB CHEMEDICA.

  • Μορφή προϊόντος: μονοδόσεις, σταγόνες
  • Discount: 33%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών