Προσφορά Μάσκα Χειρουργική NANO PRO

Trimed Unico Μάσκα xειρουργική υφασμάτινη NanoPro πολλαπλών χρήσεων

5205056460135

Χειρουργική υφασμάτινη μάσκα πολλαπλών χρήσεων.

-10%

3,72 €

3,35 €3.35

Κερδίζετε 0,37 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η Trimed Μάσκα xειρουργική υφασμάτινη NANO PRO πολλαπλών χρήσεων με είδικη επεξεργάσια, που δεν επιτρέπει τον αποικισμό βακτηρίων και ιών και την αδιαβροχοποιεί αποτρέποντας την είσοδο η έξοδο σταγονιδίων. 

Εφαρμογή της υγιεινής των χεριών, προσαρμόζουμε ώστε να καλύπτει τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι. Πλύσιμο στους 60c έως και 15 πλυσίματα. Σιδέρωμα σε υψηλή θερμοκρασία για βαμβακερά.

  • Discount: 10%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών