• -28%
FMD (FLORA) Stressveda 30 caps

FMD Flora Stressveda 30 caps

061998015353 061998015346 5060102301714 061998215340
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
24,71 € -28% 34,32 €
1-3 ημέρες

FMD (FLORA) Stressveda 30 caps Συμπλήρωμα διατροφής κατά του άγχους με βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9 (φυλλικό οξύ) κι ένα μοναδικό εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha.

 

Το συμπλήρωμα διατροφής FMD (FLORA) Stressveda 30 caps βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων άγχους, νευρικότητας, ψυχικής-πνευματικής κόπωσης. Στη φόρμουλα του συγκεντρώνει τις βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9 (φυλλικό οξύ) κι ένα μοναδικό εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha.

Οι βιταμίνες Β συμβάλλουν στην υγιή αντιμετώπιση του στρες και υποστηρίζουν τη φυσιολογική ψυχική δραστηριότητα και την υγεία του νευρικού συστήματος. Το Ashwagandha είναι ένα προσαρμογόνο (adaptogen) βότανο της Αγιουρβεδικής παραδοσιακής “ιατρικής”. Τα Προσαρμογόνα είναι βότανα που βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας του οργανισμού να αντιστέκεται σε φυσικούς, χημικούς ή βιολογικούς παράγοντες, έχουν ομαλοποιητική επίδραση στην αντιμετώπιση του στρες και είναι γενικά ασφαλή και χωρίς παρενέργειες σε κανονικές δόσεις.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να σας βοηθήσει με φυσικό τρόπο να βρείτε ισορροπία σε καταστάσεις άγχους, έντασης και πνευματικής κόπωσης:

  • Βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους, της νευρικότητας και της ψυχικής κόπωσης
  • Συμβάλλει στη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης και την κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες
  • Περιέχει το κλινικά αποδεδειγμένο εκχύλισμα KSM-66® Ashwagandha
  • Περιέχει Βιταμίνες Β προερχόμενες από οργανικό γκουάβα (Guava), βασιλικό (Holy Basil) και λεμόνι καθώς και θρεπτικά συστατικά όπως χολίνη, ινοσιτόλη, βιοτίνη
  • 100% οργανική φόρμουλα πιστοποιημένη από το USDA, μη γενετικά τροποποιημένη (non-GMO), κατάλληλη για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και χωρίς παρενέργειες
  • Με εγκεκριμένους ισχυρισμούς υγείας (NPN) από την Health Canada, σχετικά με τη διαχείριση του άγχους και της ανησυχίας, την υποστήριξη αθλητικής δραστηριότητας και της υγιούς παραγωγής τεστοστερόνης.
Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αϋπνία - Στρές
Κατάλληλο για
Vegetarians
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών