Προσφορά Forte Pharma Liporedux 900mg 56capsules

Forte Pharma Liporedux 900mg 56 caps

3700221311523

Αδυνατιστικό Για Υπέρβαρα Άτομα, Μείωση του σπλαχνικού λίπους, Μείωση της περιφέρειας μέσης - ισχίων - κοιλιάς.

-40%

42,02 €

25,21 €25.21

Κερδίζετε 16,81 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Forte Pharma Liporedux 900mg 56caps Αδυνατιστική πολύ αποτελεσματική σύνθεση, εστιασμένη σε άτομα τα οποία έχουν επίμονα αποθέματα -σπλαχνικού και γενικού - λίπους,  και επιθυμούν τη σταδιακή απομείωση λιπώδους ιστού και συνολικού βάρους.

Η αδυνατιστική δράση της φόρμουλας συμπληρώνεται με:

  •          250mgguarana που βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού
  •          ψευδάργυρο (5mg), που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπών, και
  •          χρωμίο (25μg), το οποίο συντελεί στη διατήρηση ομαλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

 

Αξιοσημείωτα αδυνατιστικά αποτελέσματα:

Σε 12 εβδομάδες αποδεικνύεται κλινικά ότι βοηθά

  •          στην απώλεια πάνω από 5εκ. στην περιφέρεια των γοφών και της κοιλιάς και
  •          στη μείωση του σπλαχνικού λίπους κατά μέσο όρο -3,5kg.

 

Οδηγίες Χρήσης : 2 δισκία την ημέρα - Κάθε δισκίο πρέπει να καταναλώνεται ΜΑΖΙ με τα 2 πιο μεγάλα/λιπαρά γεύματα της ημέρας (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό διότι το ενεργό συστατικό εμπλέκεται στο μεταβολισμό των λιπαρών και στην αποτροπή της αποθήκευσης λίπους). Έτσι, επιλέγουμε τα 2 πιο «έντονα» γεύματα της ημέρας μας, και παίρνουμε το δισκίο ΜΑΖΙ, (3-10 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το γεύμα μας), έτσι ώστε η πέψη του λίπους να συνδυαστεί με την πέψη της σινετρόλης και να λειτουργήσει σωστά.

  • Μορφή προϊόντος: ταμπλέτες (χάπια)
  • Συστατικά: ψευδάργυρος
  • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά, αδυνάτισμα & σύσφιξη

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών