Προσφορά

BIOLIQ 25+ Κρέμα Ενυδάτωσης και Αναγέννησης για Ξηρό Δέρμα 50ml

5906071023083

Κρέμα Ενυδάτωσης και Αναγέννησης για Ξηρό Δέρμα

-10%

28,00 €

25,20 €25.2

Κερδίζετε 2,80 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

BIOLIQ 25+ Κρέμα Ενυδάτωσης και Αναγέννησης για Ξηρό Δέρμα

Με εκχύλισμα Περουβιανής Χαρουπιάς (Caesalpinia Spinosa).

Ισχυρή ενυδάτωση και αναγγένηση του ξηρού δέρματος του προσώπου. Χρησιμοποιείται συχνά και ως κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες.

Το εκχύλισμα Περουβιανής Χαρουπιάς (Caesalpinia Spinosa) εγγυάται το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης. Διαμορφώνει μία φυσική προστατευτική μεμβράνη πάνω στο δέρμα και ενδυναμώνει το λιπιδιακό στρώμα προστασίας του.

  • Μορφή προϊόντος: κρέμα
  • Ανάγκη για: ενυδάτωση
  • Στόχος: ενυδάτωση-πρώτες ρυτίδες
  • Περιποίηση Προσώπου: πρόσωπο
  • Κατηγορία Προϊόντος: καλλυντικά προσώπου
  • Discount: 10%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών