Προσφορά FILORGA Eyes-Absolute Ultimate Anti-ageing Eye Cream 15ml

FILORGA Eyes-Absolute Ultimate Anti-ageing Eye Cream 15ml

3401360120082

Κρέμα ματιών για οολοκληρωτική μείωση των ρυτίδων.

-38%

85,11 €

52,77 €52.77

Κερδίζετε 32,34 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η κρέμα ματιών FILORGA Eyes-Absolute Ultimate Anti-ageing Eye Cream 15ml για αντιγήρανση, ένας συνδυασμός δραστικών συστατικών [αναδιάρθρωση + βόταξ] δρα για να μειώσει όλες τις ρυτίδες των ματιών.

Επιπλέον, ένα δίδυμο φυτικών εκχυλισμάτων ανασηκώνει τα ανώτερα βλέφαρα για να βοηθήσει να ανοίξει ξανά τα μάτια.

Ορατό αντι-κόπωση : Ένα σύμπλεγμα αποσυμφορητικών ενεργών συστατικών πλούσιων σε[πεπτίδια + μεταλλοπρωτεΐνες] ενθαρρύνει τη μικροκυκλοφορία για να μειώσει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο.

Ομορφιά των ματιών : Ένα εκχύλισμα από λευκά μαργαριτάρια πλούσια σε ιχνοστοιχεία, σε συνδυασμό με μαλακούς παράγοντες εστίασης αντανακλά το φως και αναβιώνει άμεσα τη φωτεινότητα των ματιών. Ταυτόχρονα, ένα δίδυμο [πεπτίδιο + ισοφλαβόνη] ενισχύει και καλύπτει τις βλεφαρίδες που τις καθιστούν παχύτερες.

  • Μορφή προϊόντος: κρέμα
  • Περιοχή Προσώπου: μάτια

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών