Προσφορά NIP+FAB Viper Venom Frown Fix 4ml

NIP+FAB Viper Venom Frown Fix 4ml

5060236975027

Προϊόν που στοχεύει και δρα ενάντια στις ρυτίδες έκφρασης.

-10%

17,55 €

15,80 €15.8

Κερδίζετε 1,75 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το NIP+FAB Viper Venom Frown Fix 4ml, είναι ένα στοχευμένο προϊόν δράσης ενάντια στις ρυτίδες του μεσόφρυου και άλλων περιοχών του προσώπου με γραμμές έκφρασης. Περιέχει το γνωστό σύμπλεγμα SYN®-AKE που έχει δημιουργηθεί για να «παγώσει» τα σημάδια του χρόνου, όπως θα έκανε το δηλητήριο της οχιάς.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι εκεί ακριβώς που οι εκφράσεις αφήνουν τα αποτυπώματά τους και από τα οποία θέλουμε να απαλλαγούμε!

Για καλύτερα αποτελέσματα απλώστε το πριν την ενυδατική σας κρέμα.

  • Ανάγκη για: ενυδάτωση
  • Στόχος: ενυδάτωση-πρώτες ρυτίδες
  • Περιοχή Προσώπου: πρόσωπο
  • Κατηγορία Προϊόντος: καλλυντικά προσώπου
  • Discount: 10%
  • Σειρά Προϊόντων: viper venom fix

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών