Προσφορά INNOVIS Lactotune Vaginal 350mg 10 Caps

INNOVIS Lactotune Vaginal 350mg 10 Caps

5200133390022

Συμπλήρωμα διατροφής αγωγή και πρόληψη κόλπωσης και αιδοιοκολπίτιδας.

-25%

20,00 €

15,00 €15

Κερδίζετε 5,00 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής INNOVIS Lactotune Vaginal 350mg 10 Caps ενεργεί ως προστατευτική ασπίδα κατά της υπερβολικής ανάπτυξης αιτιολογικών μικροβίων στον κολπο μειώνοντας ταυτόχρονα το ρΗ προκειμένου να αποκατασταθούν οι κανονικές φυσιολογικές συνθήκες για την αγωγή της κόλπωσης ή της αιδοιοκολπίτιδας και την πρόληψη της επανεμφάνισης.

Επιπλέον, τα προβιοτικά βακτήρια και οι πρεβιοτικές ίνες στο προϊόν υποστηρίζουν την ανάκτηση μιας ισορροπημένης και υγιούς κολπικής χλωρίδας.

Περιέχει καλλιέργειες Lactobacillus, φρουκτοολισακχαρίτες βραχείας αλύσου (FOS), και polycarbophil.
Οι γαλακτοβάκιλλοι και τα FOS συμβάλουν στην διατήρηση της υγείας του κόλπου με την παραγωγή γαλακτικού οξέος. Το polycarbophil, είναι ένα πολυμερές με βιοσυγκολλητικές ιδιότητες που ρυθμίζει το κολπικό pH και προστατεύει το βλεννογόνο του κόλπου από την προσκόλληση παθογόνων βακτηρίων.

Ο συνδυασμός προβιοτικών βακτηρίων και πρεβιοτικών ινών εξασφαλίζει την ανάκτηση του φυσιολογικού κολπικού περιβάλλοντος και ανακουφίζει από τα συμπτώματα που συνδέονται με την διατάραξη της ισορροπίας της κολπικής μικροχλωρίδας.

 • Η συσκευασία ελεγχόμενης υγρασίας ACTIVE VIAL εξασφαλίζει υψηλή δραστικότητα και μακρά διάρκεια ζωής στο προϊόν.
 • Η δραστικότητα των προβιοτικών βακτηρίων προστατεύεται από πατενταρισμένη κρυο-τεχνολογία.

To LACTOTUNE™ Vaginal Balance προορίζεται για χρήση από γυναίκες άνω των 12 ετών.

Οι κάψουλες λαμβάνονται κολπικά, 1 την ημέρα προ ύπνου.

Το προϊόν υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες

 • Φυσικό προϊόν με ασφαλές προφίλ για γυναίκες άνω των 12 ετών καθώς και για εγκύους.
 • Χωρίς αλλεργιογόνα
 • Δεν περιέχει λακτόζη

Περιεχόμενο ανά κάψουλα: 

 • Polycarbophil (13.5mg)
 • Lactobacillus reuteri
 • Lactobacillus gasseri
 • Short-chain Fructooligosaccharides
 • Μορφή προϊόντος: κάψουλες, κολπικά υπόθετα
 • Ανάγκη για: κολπική χλωρίδα
 • Κατηγορία Προϊόντος: συμπληρώματα & εναλλακτικά

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών