Προσφορά

BIONIKE Acnet Cream Treatment and Prevention of Acne 30ml

8029041221016

Κρέμα πρόληψης και θεραπείας της ακμής. Ιατρικό προϊόν.

-25%

16,10 €

12,08 €12.08

Κερδίζετε 4,02 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η κρέμα ACNET CREAM TREATMENT AND PREVENTION OF ACNE από τη BioNike αποτελεί ιατρικό προϊόν και είναι ιδανική κρέμα πρόληψης και θεραπείας της ακμής, είτε σε ελαφριά είτε σε εκτεταμένη μορφή, η οποία χαρακτηρίζεται από φαγεσωρές και μικρές φλύκταινες.

  • Βασίζεται στη συνεργική δράση του 6% γλυκολικού οξέος και 1% σαλικυλικού οξέος. Προάγει μια ισορροπημένη κερατολυτική δράση επάγοντας την απομάκρυνση της κεράτινης στοιβάδας και την κυτταρική ανανέωση.
  • Διευκολύνει τον περιορισμό των φαγεσωρών και καθαρίζει τα σμηγματογόνα θυλάκια χάρη στην άμεση δράση απομάκρυνσης όλων των υλικών που φράζουν τους θύλακες και στην κερατολυτική της δράση πάνω στο επιθήλιο του θυλακιώδους αγωγού.
  • Περιέχει εστέρες άλφα υδροξυ-οξέων και S-καρβοξυμεθυλοκυστεΐνη τα οποία απελευθερώνουν θείο και επιτρέπουν τη μείωση της σμηγματόρροιας στην πάσχουσα περιοχή. Αυτές οι συνεργικές δράσεις δρουν στο δέρμα μειώνοντας τον αριθμό των βλαβών και την πρόληψη του σχηματισμού νέων φλεγμονών. Σε κάθε περίπτωση όπου τα συμπτώματα της ακμής είναι περίπλοκα από μολυσματικές και φλεγμονώδεις διαδικασίες και η ιατρική-φαρμακευτική θεραπεία είναι απαραίτητη,
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό κατά τη διάρκεια της υπάρχουσας θεραπείας. Χάρη στην καλή ανεκτικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες εκείνες τις χρόνιες περιπτώσεις που απαιτούν παρατεταμένη θεραπεία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: γλυκολικό οξύ, σαλικυλικό οξύ, S-καρβοξυμεθυλοκυστεΐνη, L-λυσίνη, εστέρες άλφα υδροξυ οξέων (μηλικό και κιτρικό). Έκδοχα: γαλακτωματοποιητές, απιονισμένο και φιλτραρισμένο νερό q.s. έως 100.

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ: Τοπική θεραπεία και την πρόληψη της ήπιας έως μέτριας ακμής.

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε κατά προτίμηση το βράδυ, μετά από ήπιο και βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα, μη-επιθετικά καθαριστικά. Εφαρμόστε την κρέμα και αφήστε την να λειτουργήσει όλη νύχτα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση τυχαίας επαφής, ξεπλύνετε καλά με άθφονο νερό και συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Για εξωτερική χρήση μόνο και όχι στις βλεννογόνους μεμβράνες. Αποφύγετε τη χρήση σε παιδιά, εκτός αν συνιστάται ρητώς από την συμβουλή γιατρού, ή υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση σε ηλιακό φως ή λάμπες τεχνητού μαυρίσματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Έντονη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή φωτοευαισθησία. Εάν το δέρμα σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, δοκιμάστε το προϊόν σε μικρή περιοχή του δέρματος πριν από τη χρήση. Εάν δεν υπάρχει αντίδραση παρατηρείστε στις επόμενες 24 ώρες, κι έπειτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το προϊόν. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου. Μην εκθέτετε στον ήλιο ή σε θερμοκρασίες κάτω από το σημείο πήξης. Κρατήστε το προϊόν μακριά από τα παιδιά. Ανεπιθύμητα αποτελέσματα: σε άτομα με ιδιαίτερα λεπτό ή ευαίσθητο δέρμα, το χαμηλό pH του προϊόντος μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, διακόψτε τη θεραπεία και συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Αλληλεπιδράσεις: Η ACNET CREMA CREAM TREATMENT AND PREVENTION OF ACNE από τη BioNike δεν αλληλεπιδρά με φαρμακευτικές θεραπείες που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη θεραπεία της ακμής. Συμβουλευτείτε γιατρό για χρήση κάτω από τέτοιες συνθήκες. Όλα τα προϊόντα BioNike είναι ελεγμένα για νικέλιο (ίχνη κάτω από 0,00001%), χωρίς συντηρητικά, χωρίς άρωμα και χωρίς γλουτένη. Δερματολογικά ελεγμένα.

  • Μορφή προϊόντος: κρέμα
  • Ανάγκη για: ακνεϊκό δέρμα, μεικτό-λιπαρό δέρμα, μη ανεκτικό δέρμα
  • Περιποίηση Προσώπου: πρόσωπο
  • Κατηγορία Προϊόντος: καλλυντικά προσώπου
  • Discount: 25%
  • Σειρά Προϊόντων: acnet

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών