Προσφορά BIONIKE Procutase Ionic Hydrogel 50 gr

BIONIKE Procutase Ionic Hydrogel 50 gr

8029041241014

Υδροτζελ ιόντων για τοπική θεραπεία δερματικών τραυμάτων, πληγών, ελκών, εγκαυμάτων, εκδορών, αμυχών. Ιατρικό προϊόν.

-25%

13,60 €

10,20 €10.2

Κερδίζετε 3,40 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Το BIONIKE PROCUTASE IONIC HYDROGEL είναι ένα προηγμένο προϊόν για τη θεραπεία των βλαβών του δέρματος. Χάρη στη σύνθεσή του που βασίζεται σε ένα πατενταρισμένο διάλυμα ιονισμένων μεταλλικών ιχνοστοιχείων και φυτικής προέλευσης πεπτιδίων, το PROCUTASE IONIC HYDROGEL από τη BioNike, όταν εφαρμόζεται καθημερινά, μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του υγρού μικροπεριβάλλοντος της πληγής και να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες οι οποίες επιτρέπουν την ενίσχυση του πολλαπλασιασμού των ινοβλαστών, την ταχύτερη τοπική επούλωση και τον καλύτερο καθαρισμό του βαθιού τραύματος. Όλες αυτές οι ιδιότητες κάνουν το PROCUTASE IONIC HYDROGEL από τη BioNike να συνιστάται επίσης ως ανοσοενισχυτικό για όλες εκείνες τις αλλοιώσεις του δέρματος, όταν η θεραπεία θα πρέπει να διευκολυνθεί, όπως πληγές, έλκη, εγκαύματα, εκδορές και αμυχές. Χάρη στην υψηλή του ανεκτικότητα και βιοσυμβατότητα, συνιστάται επίσης για παρατεταμένες θεραπείες και όποτε η θεραπεία με κυτταροτοξικά προϊόντα δεν είναι δυνατή ή επιθυμητή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φυσικά υδρόφιλα πολυμερή, ένα διάλυμα ιονισμένων ιχνοστοιχείων, φυτικά πεπτίδια που προάγουν την αναστολή των μεταλλοπρωτεϊνασών (TIMPs). Έκδοχα: denaturized αλκοόλη, γαλακτικό οξύ και απιονισμένο νερό. Συντηρητικό: χλωριούχο βενζαλκόνιο.

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ : Υδρογέλη για να καλύπτει αλλοιώσεις του δέρματος όπως πληγές, έλκη, εγκαύματα, εκδορές και αμυχές. Χάρη στην επαναστατική του φόρμουλα, είναι πολύ χρήσιμο στον έλεγχο του υγρού μικροπεριβάλλοντος της βλάβης ενώ ενθαρρύνει τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την πρώτη διαδικασία επούλωσης. ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ: Πλύνετε τα χέρια σας πριν από την εφαρμογή. Αφαιρέστε το βιδωτό καπάκι από τον σωλήνα και βιδώστε την κάνουλα που βρίσκεται στη συσκευασία. Εφαρμόστε το gel κατευθείαν στην αλλοίωση ως θεραπεία μετά από σχολαστικό καθαρισμό με ένα στείρο φυσιολογικό διάλυμα ή κατάλληλο καθαριστικό. Για να διευκολυνθεί η δράση του συνίσταται να το κρατήσουμε στο σημείο με ένα μη συγκολητικό επίδεσμο. Αντικαταστήστε το καθημερινά ή σε εναλλασσόμενες ημέρες ή σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού. Μετά τη χρήση, ξεβιδώστε την κάνουλα και ξεπλύνετε με νερό της βρύσης. Αφήστε το να στεγνώσει πριν το τοποθετήσετε πίσω στην συσκευασία του. Κλείστε το σωλήνα με το βιδωτό καπάκι προσεκτικά μετά τη χρήση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Μόνο για τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου. Να μην εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως ή σε θερμοκρασίες κάτω από το σημείο πήξης. Μόλις ο σωλήνας έχει ανοίξει, χρησιμοποιήστε το προϊόν εντός ενός μηνός. Σε περίπτωση δυσανεξίας στο προϊόν, διακόψτε τη θεραπεία και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν οι βλάβες δεν επουλώνονται κανονικά. Όλα τα προϊόντα BioNike είναι ελεγμένα για νικέλιο (ίχνη κάτω από 0,00001%), χωρίς συντηρητικά, χωρίς άρωμα και χωρίς γλουτένη. Δερματολογικά ελεγμένα.

  • Μορφή προϊόντος: γέλη-gel
  • Ανάγκη για: διαβητικό πόδι, δερματικές παθήσεις, ανάπλαση ουλών
  • Περιοχή Προσώπου: πρόσωπο
  • Κατηγορία Προϊόντος: καλλυντικά προσώπου
  • Discount: 25%
  • Σειρά Προϊόντων: procutase

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών