Προσφορά FROIKA Anti-Spot AHA gel 30ml

FROIKA Anti-Spot AHA Gel Lightening 30ml

5204799070113

Τοπικό gel αποχρωματισμού των δερματικών κηλίδων. 

-45%

34,47 €

18,96 €18.96

Κερδίζετε 15,51 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το FROIKA Anti-Spot AHA Gel Lightening είναι τοπικό λευκαντικό gel για εφαρμογή πάνω σε κάθε κηλίδα στο πρόσωπο, στα χέρια και στο σώμα. Μειώνει την ένταση των κηλίδων ποθ προέρχονται από την ηλικία, την έκθεση στον ήλιο, την εγκυμοσύνη ή τη χρήση αντισυλληπτικών ουσιών.

Περιέχει:

- Βιταμίνη C η οποία αναστέλλει τη μελανογένεση, λόγω της δράσης κατά της τυροσινάσης και τη μείωση στη διάχυση της μελανίνης

- Την αποχρωματιστική ουσία a-arbutin σε δραστική μορφή

- a-Υδροξυοξέα που λόγω των κερατολυτικών τους ιδιοτήτων μεγιστοποιούν την λευκαντική δράση των a-arbutin και βιταμίνης C.

  • Μορφή προϊόντος: γέλη-gel
  • Μανικιούρ - Πεντικιούρ: περιποίηση χεριών

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών