• -35%
HEALTH SIGN Alexin 90 Caps

Health Sign Alexin 90 Caps

5200414000008
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
21,57 € -35% 33,18 €
1-3 ημέρες

HEALTH SIGN HS Alexin 90 Caps, συμπλήρωμα διατροφής για φυσική αντιοξειδωτική προστασία με ντομάτα και μπρόκολο.

 

Health Sign HS Alexin 90 Caps συμπλήρωμα διατροφής για φυσική αντιοξειδωτική προστασία με αντιοξειδωτικές ουσίες που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια δρουν ενάντια στο οξειδωτικό στρες.

Περιέχει Ντομάτα και Μπρόκολο δύο φυσικά συστατικά που θεωρούνται από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στη φύση.  .  Συγκεκριμένα, το λυκοπένιο και η σουλφοραφάνη ενισχύουν τους αμυντικούς μη­χανισμούς του οργανισμού και αντιμετωπίζουν τις ελεύθερες ρίζες ούτως ώστε να περιορίσουν ή και να αποτρέψουν οξειδωτικές φθορές.

Το λυκοπένιο που περιέχεται  στην ντομάτα είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, μειώνει τον κίνδυνο καρκινογένεσης και  αποτελεί ασπίδα για την καρδιά. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιτρέπει στο σώμα να αναπτύξει αντιοξειδωτική δραστηριότητα εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη, προλαμβάνει την απώλεια όρασης και την εμφάνιση ωχράς κηλίδας και καταρράκτη στους ηλικιωμένους. Το λυκοπένιο απορροφάται ευκολότερα από τον οργανισμό, όταν η ντομάτα είναι μαγειρεμένη και όχι όταν καταναλώνεται ωμή.

Η σουλφοραφάνη που περιέχεται στο μπρόκολο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα  και διεγείρει τους φυσικούς αντικαρκινικούς μηχανισμούς του οργανισμού. Συμβάλλει επίσης στη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας αντιοξειδωτικών στο σώμα απομακρύνοντας καρκινογόνες ουσίες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Λαμβάνετε 1 ως 3 κάψουλες HealthSign Alexin ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος: Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.  Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά

Περισσότερες επιλογές

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών