• -33%
LAMBERTS Omega 3 Ultra 60 caps

Lamberts Omega 3 Ultra 60 caps

5055148410674
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
31,40 € -33% 46,87 €
1-3 ημέρες

Lamberts Omega 3 Ultra 60 caps με Ω3 λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς, της κινητικότητας των αρθρώσεων, του δέρματος καθώς και στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

 

Το συμπλήρωμα διατροφής LAMBERTS Omega 3 Ultra 60 caps  περιέχει συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο το οποίο παρέχει 1040mg Ωμέγα 3 ανά κάψουλα. Αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά διαθέσιμα προϊόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο και για τον λόγο αυτό βρίσκεται πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των Επαγγελματιών Υγείας.

Το ιχθυέλαιο υπόκειται σε μία εξελιγμένη διαδικασία καθαρισμού και απόσταξης η οποία διασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν είναι σχετικά άοσμο, με επίπεδα ρύπων πολύ κατώτερα από τα αυστηρά θεσπισμένα ανώτατα όρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η προστασία του ελαίου εντός της κάψουλας από την οξείδωση, επιτυγχάνεται χάρη στην προσθήκη φυσικής βιταμίνης Ε.

Τα πιο ευεργετικά συστατικά του ιχθυελαίου είναι τα δύο Ω3 λιπαρά οξέα, EPA και DHA. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν πολλαπλά οφέλη από την χρήση των Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων καθώς αυτά χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό με ποικίλους τρόπους όπως: στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς, της κινητικότητας των αρθρώσεων, της υγείας του δέρματος καθώς και στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Κάθε κάψουλα αποδίδει:

Fish Oil Concentrate

1300mg

providing:

 

Omega 3 Fatty Acids

1040mg

Eicosapenaenoic Acid (EPA)

715mg

Docosahexaenoic Acid (DHA)

286mg

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα:  Fish Oil (Fish Oil Concentrate, Antioxidant: Mixed Tocopherols), Capsule Shell (Gelatin, Glycerin, Sweet Orange Oil).

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά. Δοσολογία: 1 με 3 κάψουλες ημερησίως.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες: Περιέχει ψάρι.

Προφυλάξεις: Άτομα που λαμβάνουν ασπιρίνη ή από του στόματος αντιπηκτικά πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, προ της λήψης του.

Μορφή προϊόντος
Κάψουλες
Ανάγκη για
Αρθρώσεις & Οστά, Πίεση - Καρδιά
Συστατικά
Omega 3
Κατηγορία Προϊόντος
Συμπληρώματα & Εναλλακτικά

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών