• -33%
Libytec Synosteo 30 Sachets

Libytec Synosteo 30 Sachets

5214001007028
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
13,95 € -33% 20,82 €
1-3 ημέρες

Libytec Synosteo 30 Sachets

 

Libytec Synosteo Συμπλήρωμα Διατροφής με Ασβέστιο 800mg & Vit D3 20mcg (800iu) & Vit K2 45mcg 30 φακελίσκοι

Το Libytec Synosteo 30 sachets είναι ένα συµπλήρωµα διατροφής που περιέχει Ασβέστιο (σε µορφή κιτρικού και γαλακτικού ασβεστίου), Βιταµίνη D3 και Βιταµίνη Κ2 (Μενακινόνη ΜΚ7) τα οποία συµβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Το ασβέστιο είναι βασικό συστατικό για τη διατήρηση του φυσιολογικού οστικού µεταβολισµού. Η επαρκής πρόσληψη ασβεστίου είναι θεµελιώδης για την πρόληψη και την αντιµετώπιση της οστεοπόρωσης και απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας των οστών σε κάθε ηλικία.

Τα άλατα κιτρικού ασβεστίου δεν απαιτούν όξινο περιβάλλον για να απορροφηθούν και µπορούν να ληφθούν ανεξάρτητα από τη λήψη τροφής. Η βιταµίνη D ασκεί κύριο ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου και στην υγεία των οστών.

Οδηγίες χρήσης:

Η συνιστώµενη δόση είναι 1 φακελίσκος την ηµέρα, οποιαδήποτε στιγµή της ηµέρας. Σε µισό ποτήρι νερό (περίπου 125ml) διαλύετε τον φακελίσκο, και ανακατεύετε µε ένα κουτάλι µέχρι να διαλυθεί πλήρως και το πίνετε αµέσως.

Συστατικά:

Άλατα ασβεστίου του κιτρικού οξέος, Γαλακτικό Ασβέστιο, Ρυθµιστές οξύτητας: Κιτρικό οξύ, Ανθρακικό Νάτριο, Σακχαρόζη, Άρωµα πορτοκάλι, Βιταµίνη Κ2 (Μενακινόνη ΜΚ7), Χρώµα: β-καροτένιο; Σταθεροποιητής: Υδροξυπροπυλοµεθυλοκυτταρίνη, Αντισυσσωµατικός παράγοντας: ∆ιοξείδιο του πυριτίου, Γλυκαντικά: Σουκραλόζη, Ακεσουλφάµη K, Βιταµίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη)

Συσκευασία: 30 φακελίσκοι των 7gr

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών