Προσφορά HANSAPLAST Universal Water Resistant 40τμχ

HANSAPLAST Antibacterial Water Resistant 20pcs

4005800171468

Eπiθέματα ανθεκτικά στο νερό, με αντισηπτικό άργυρο που βοηθά στην πρόληψη των μολύνσεων.

-40%

4,29 €

2,57 €2.57

Κερδίζετε 1,72 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα επιθέματα HANSAPLAST Universal Water Resistant 20pcs διαθέτουν  μια γάζα που περιέχει αντισηπτικό άργυρο ο οποίος βοηθά στην πρόληψη μολύνσεων.

  • Τα πλαστικά επιθέματα είναι κατάλληλα για να καλύψουν κάθε είδος μικρότερων πληγών.  
  • Το υλικό αναπνέει και απωθεί το νερό.
  • Η αντικολλητική γάζα με τον αντισηπτικό άργυρο προστατεύει και στηρίζει την πληγή.
  • Η δυνατή εφαρμογή διασφαλίζει ότι το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του. 
  • Μορφή προϊόντος: επίθεμα
  • Κατηγορία Προϊόντος: μητέρα & παιδί

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών