Προσφορά HANSAPLAST Aqua Protect 20 pcs

HANSAPLAST Aqua Protect 20 pcs

4005800110559

Άδιαβροχο Επίθεμα, ιδανικό ακόμα και για το κολύμπι και το μπάνιο.

-40%

4,96 €

2,98 €2.98

Κερδίζετε 1,98 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα επιθέματα HANSAPLAST Aqua Protect 20 pcs είναι αδιάβροχα και κατάλληλα για την κάλυψη όλων των τύπων μικρών τραύματων.

  • Ευέλικτο, αδιάβροχο υλικό, που προστατεύει ενώ κολύμπάτε ή κάνετε  ντους.
  • Αντικολλητική γάζα που προστατεύει και δημιουργεί προστατευτικό στρώμα στην πληγή.
  • Ισχυρή επικόλληση.  
  • Σε διάφορα μεγέθη τα οποία εφάπτονται γύρω από την πληγή.
  • Μορφή προϊόντος: επίθεμα
  • Κατηγορία Προϊόντος: μητέρα & παιδί

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών