Προσφορά HANSAPLAST Blister Plaster Small 6pcs

HANSAPLAST Blister Plaster Small 6pcs

5201178026884

Εξαιρετικά αποτελεσματική αντιμετώπιση για τις φουσκάλες στα δάκτυλα των ποδιών.

-40%

9,14 €

5,48 €5.48

Κερδίζετε 3,66 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα επιθέματα HANSAPLAST Blister Plaster Small 6pcs είναι εξαιρετικά αποτελεσματική αντιμετώπιση για τις φουσκάλες στα δάκτυλα των ποδιών.

  • Ανακουφίζει άμεσα από την πίεση και τον πόνο
  • Παρέχει ασφαλή προστασία από τη βρωμιά και τα βακτήρια 
  • Εξαιρετικά δυνατή εφαρμογή για 48 ώρες
  • Ταχύτερη επούλωση χάρη στην υδροκολλοειδούς τεχνολογίας
  • Νέο περιποιημένο, στιλάτο κουτί για ανακούφιση όπου και εάν είστε

Aνακουφίζει από την πίεση και τον πόνο άμεσα χάρη στην υδροκολλοειδή τεχνολογία.

  • Μορφή προϊόντος: επίθεμα
  • Κατηγορία Προϊόντος: μητέρα & παιδί

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών