Προσφορά HANSAPLAST Universal Injection Plaster 19 x 40 mm 100pcs

HANSAPLAST Universal Injection Plaster 19 x 40 mm 100pcs

4005800184147

Αδιάβροχα επιθέματα ιδανικά για χρήση μετά από ενέσεις ή για την κάλυψη μικρών πληγών.

-40%

15,89 €

9,53 €9.53

Κερδίζετε 6,36 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τα επιθέματα HANSAPLAST Universal Injection Plaster 19 x 40 mm 100pcs είναι αδιάβροχα, ιδανικά για χρήση μετά από ενέσεις ή για την κάλυψη μικρών πληγών.

  • Υποαλλεργικά και φιλικά με το δέρμα.
  • Αδιάβροχα και αφήνουν το δέρμα να αναπνέει
  • Απωθούν το νερό και τη βρωμιά.
  • Γάζα με ισχυρή κολλητική δυνατότητα που δεν κολλάει στην πληγή.
  • Μορφή προϊόντος: επίθεμα
  • Κατηγορία Προϊόντος: μητέρα & παιδί

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών