Προσφορά HIPP BIO Combiotic 2 Βιολογικό Γάλα 600 gr

HIPP BIO Combiotic 2 Βιολογικό Γάλα 600 gr

4062300199897 4062300200579

Βιολογικό Γάλα Δεύτερης βρεφικής ηλικίας. Από τον 6ο μήνα.

-15%

18,45 €

15,68 €15.68

Κερδίζετε 2,77 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

ΗiPP 2 Bio Combiotic γάλα από τον 6ο μήνα, βιολογικό γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας. Με βιολογική πιστοποίηση. Περιέχει πολύτιμες τροφικές ίνες GOS-γαλακτοολιγοσακχαρίτες από λακτόζη. Περιέχει Προβιοτικά (Lactobacillus fermentum CECT5716). Φυσικές καλλιέργειες γαλακτικού οξέος. Πολύτιμα Λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 & 6.Περιέχει πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και αμινοξέα. Δεν περιέχει γλουτένη

  • Μορφή προϊόντος: σκόνη
  • Βρεφικά & Νηπιακά Γάλατα: γάλατα 2ης ηλικίας

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών