Προσφορά NUTRICIA ALMIRON Growing Up 1+ powder 1,2KG

NUTRICIA ALMIRON Growing Up 1+ powder 1,2KG

4008976523758

Νηπιακό γάλα από το 1ο έτος

-10%

22,34 €

20,10 €20.1

Κερδίζετε 2,24 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Almiron Growing Up 1+ της NUTRICIA σε συσκευασία Ecopack των 1200gr Νηπιακό γάλα από το 1ο έτος Τα νήπια χρειάζονται όση περισσότερη προστασία μπορείτε να τους δώσετε. Το Almiron Growing Up 1+ είναι γάλα ειδικά μελετημένο για να καλύπτει τις ανάγκες μιας διαφοροποιημένης και ισορροπημένης διατροφής των παιδιών ηλικίας 1-2 ετών, καθώς κατά τη συγκεκριμένη περίοδο παρουσιάζουν αυξημένη σωματική και διανοητική ανάπτυξη. Για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής είναι καθοριστικά για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του μωρού σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να συνεχίζετε να προστατεύετε το μωρό σας και μετά τον 1ο χρόνο με ένα νηπιακό γάλα που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. ΝΕΑ βελτιωμένη σύνθεση Το νήπιο σας δεν είναι ένας μικρός ενήλικας. Έχει ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες γι' αυτό και καλό είναι να συνεχίσετε να του προσφέρετε ειδικά προσαρμοσμένο νηπιακό γάλα που καλύπτει τις ανάγκες του στην ηλικία 1 έως 2 ετών, ως μέρος ενός μεικτού διαιτολογίου. Το Almiron Growing Up της Nutricia με Pronutra+ συμβάλλει φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να νιώθετε σίγουροι ότι προσφέρετε ό,τι καλύτερο στο μωρό σας. Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα βρεφικά γάλατα (2006/141/ΕΚ). "Η διατροφή του σήμερα, Υγεία του αύριο" Κάθε γονιός θέλει να κάνει το καλύτερο για το παιδί του και να του προσφέρει το πιο δυναμικό ξεκίνημα για τη ζωή. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί η νηπιακή ηλικία, από 1-3 ετών, είναι καθοριστική για την ενίσχυση του παιδικού οργανισμού καθώς το μικρό σας συνεχίζει να αναπτύσσεται και να “χτίζει” τα συστήματα του οργανισμού του, ανάμεσά τους και το ανοσοποιητικό που το προφυλάσσει από τις λοιμώξεις και τις διάφορες ασθένειες. Για το σκοπό αυτό, η Nutricia βρίσκεται στο πλευρό σας υλοποιώντας σε συνεργασία με Ειδικούς Επιστήμονες ένα πρόγραμμα επιστημονικής ενημέρωσης για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία συνοψίζεται με την έκδοση ενός δεκαλόγου για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα (κα Π. Καρανίκα, Παιδογαστρεντερολόγος). Η επιλογή νηπιακού γάλακτος εμπλουτισμένου με πρεβιοτικό μίγμα scGOS/IcFOS (9:1) σε συνδυασμό με άλλα λειτουργικά συστατικά (π.χ. ω3 λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες) και σωστές καθημερινές συνήθειες (π.χ. ύπνος, άσκηση) αποτελούν βάση για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Δοσολογία Η Nutricia συνιστά την κατανάλωση 500ml νηπιακού γάλακτος την ημέρα, δύο γεύματα των 250ml Almiron Growing Up 1+ ημερησίως για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του νηπίου. Συμβουλευθείτε τον παιδίατρό σας αν οι διατροφικές ανάγκες του παιδιού σας είναι διαφορετικές.

  • Μορφή προϊόντος: σκόνη
  • Βρεφικά & Νηπιακά Γάλατα: νηπιακά γάλατα
  • Discount: 10%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 35€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 αποστέλονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Το Σάββατο κάνουμε παραδόσεις μόνο εντός της Αθήνας και των προαστίων της. Στις υπόλοιπες περιοχές παράδοσης η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εαν παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι τη 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας στην Αθήνα μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και για παραγγελίες που κάνετε ως ώρα 12:00 της ίδιας ημέρας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών