Προσφορά NUTRICIA ALMIRON Growing Up 2+ liquid 1LT

NUTRICIA ALMIRON Growing Up 2+ liquid 1LT

5202353004826

Νηπιακό γάλα από το 2ο έτος

-8%

2,27 €

2,09 €2.09

Κερδίζετε 0,18 €

Εξαντλήθηκε! - Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες

Νηπιακό γάλα από το 2ο έτος Τα νήπια χρειάζονται όση περισσότερη προστασία μπορείτε να τους δώσετε. Το Almiron Growing Up 2+ είναι γάλα ειδικά μελετημένο από το 2o έτος. Η σύνθεση του είναι προσαρμοσμένη για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών αυτής της ηλικίας υποστηρίζοντας την αυξημένη σωματική και διανοητική ανάπτυξη. Για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής είναι καθοριστικά για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του μωρού σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να συνεχίζετε να προστατεύετε το μωρό σας και μετά το 2ο χρόνο με ένα νηπιακό γάλα που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Νέα βελτιωμένη σύνθεση Το νήπιο σας δεν είναι ένας μικρός ενήλικας. Έχει ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες γι' αυτό και καλό είναι να συνεχίσετε να του προσφέρετε ειδικά προσαρμοσμένο νηπιακό γάλα που καλύπτει τις ανάγκες του μετά τα 2 έτη, ως μέρος ενός μεικτού διαιτολογίου. Το Almiron Growing Up 2+ περιέχει το Pronutra+, ένα μοναδικό συνδυασμό επιλεγμένων συστατικών με: το κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μίγμα scGOS/IcFOS σε αναλογία 9:1 (το μοναδικό εγκεκριμένο από την Ε.Ε.) βιταμίνες A, C και D Το Almiron Growing Up της Nutricia με Pronutra+ συμβάλλει φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να νιώθετε σίγουρη ότι προσφέρετε ό,τι καλύτερο στο μωρό σας. Η νέα σύνθεση του Almiron Growing Up 2+ είναι επιπλέον προσαρμοσμένη στις διατροφικές ανάγκες του νηπίου από το 2ο έτος, εμπλουτισμένο με περισσότερο σίδηρο, φώσφορο και ασβέστιο από το Almiron Growing Up 1+. Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα βρεφικά γάλατα (2006/141/ΕΚ).

  • Μορφή προϊόντος: πόσιμο υγρό
  • Βρεφικά & Νηπιακά Γάλατα: νηπιακά γάλατα
  • Discount: 08%

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών